N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
COSMOPOLITAN kino vakaras: Last Christmas
COSMOPOLITAN premiere: Last Christmas (2019)
Žanras: Komedija, drama, romantinis
Sukurta: JAV, Didžioji Britanija
Platintojas: NCG Distribution
Kino teatruose nuo: 2019-12-04
Trukmė: 1h 43 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Kokios Kalėdos be legendinės George‘o Michaelo ir grupės „Wham!“ dainos „Last Christmas“! Jos švelni melodija britų komedijos meistrus įkvėpė sukurti filmą LAST CHRISTMAS, kuris Lietuvos kino teatruose startuos gruodžio 4 d. per COSMOPOLITAN kino vakarą! Pamatyk pirmoji!

► NUSITEIK STAIGMENOMS

Eidama į COSMO kino vakarą pasiimk tik gerą nuotaiką ir nusiteik staigmenoms per aukščiau nurodytus filmo LAST CHRISTMAS seansus. Pasistengsim mielomis dovanėlėmis pradžiuginti visas į šiuos seansus atėjusias merginas, o kiekviename seanse bent vienai žiūrovei ar žiūrovui įteikti po vertingą dovaną.

► PIRMOJI PAMATYK KALĖDINĘ KOMEDIJĄ

Jau 35 metus kalėdinę dvasią po pasaulį skleidžia legendinė George‘o Michaelo ir grupės „Wham!“ daina „Last Christmas“. Būtent ji įkvėpė „Oskaro“ laureatę ir scenaristę Emmą Thompson parašyti istoriją, kuri šiemet prieš Kalėdas tapo filmu, pavadintu dainos pavadinimu – LAST CHRISTMAS.

Komedijomis „Sunokusios pamergės“, „Vienas šūvis. Dvi kulkos“, „Ji – šnipė“ išgarsėjęs britų režisierius Paulas Feigas su entuziazmu ėmėsi Emmos Thompson scenarijaus, kad filme „Last Christmas“ papasakotų smagią, romantišką ir labai kalėdišką istoriją apie Keitę, kurią suvaidino „Sostų karų“ žvaigždė Emilia Clarke.

Keitė turi eilę stulbinančių savybių – meilę alkoholiui, gebėjimą vieną po kito priimti blogus sprendimus, abejingumą savo pačios asmeniniam gyvenimui ir labiausiai pasaulyje užknisantį elfės darbą Kalėdinių prekių parduotuvėje. Nykų, susierzinimo ir nemeilės sau kupiną Keitės gyvenimą sykį sudrebina netikėtai išdygęs gražuolis Tomas (akt. Henry Golding). Mielas ir tarsi magnetas traukiantis vyrukas atrodo pernelyg idealiu tam, kad patikėti, jog jis – tikras! Norint užkariauti laime nebetikinčios Keitės širdį Tomui teks kaip reikiant padirbėti ir leisti jai vėl patikėti savimi, o baimių kupinai merginai beliks klausytis širdies ir… tikėti!

Filme „Last Christmas“ skambės ne tik jį įkvėpusi kultinė „Wham!“ daina, bet ir keletas anksčiau nepublikuotų šioje grupėje dainavusio George‘o Michaelo kūrinių. Tai – tobulas Kalėdų ir romantiško pasimatymo filmas, leisiantis patikėti, jog stebuklai dažnai tyko ten, kur nė vienas nesitikime juos rasti.

Romantinė komedija „Last Christmas“ į Lietuvos kino teatrus atkeliauja gruodžio 4 d. Pamatyk pirmoji COSMOPOLITAN kino vakare visuose „Forum Cinemas“!

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Paul Feig

Scenarijus: Emma Thompson, Bryony Kimmings

Vaidina: Emilia Clarke, Henry Golding, Michelle Yeoh, Emma Thompson