N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Dabar jau skyrybos!
Davay razvedemsya! (2019)
Žanras: Komedija
Sukurta: Rusija
Platintojas: VLG filmai, UAB
Kino teatruose nuo: 2019-11-29
Trukmė: 1h 35 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Kultinės grupės „Leningrad“ klipų autorė, režisierė Anna Parmas pristato komediją apie skyrybas! Pagrindinė filmo herojė – ginekologė Maša (akt. Anna Mikhalkova). Ji – užkietėjusi darboholikė, kurios telefonas nenutyla nei akimirkai, o diskusijos apie pacienčių mėnesines tampa šeimos vakarienių kasdienybe. Neapsikentęs „durų kilimėlio“ ir vaikų auklės statuso, Mašos sutuoktinis (akt. Anton Filipenko) susiranda meilužę ir jau netrukus palieka namus.

Darbe – chaosas ir nesibaigiantys reikalai, namuose – du dėmesio reikalaujantys vaikai ir išduotos žmonos statusas – pažvelgusi į save iš šono Maša tenori verkti ir keikti buvusį vyrą. Tačiau pripratusi gyvenimą tvirtai laikyti už ragų, moteris nė neketina taip lengvai pasiduoti, ypač kai konkurente pasirodo esanti jaunesnė sporto trenerė! Maša sukurpia sutuoktinio susigrąžinimo planą, ir ryžtasi karui, į kovą pasitelkdama visus galimus ginklus. Tik štai laisvos moters statusas vis dažniau atrodo tokiu viliojančiu, jog kyla pagunda buvusį vyrą tiesiog palikti už borto... O gal būti vienai – ne taip jau ir baisu?

Nuotaikingos komedijos „Dabar jau skyrybos!“ premjera įvyko 30-ąjame kino festivalyje „Kinotavr“, kur, žiūrovų balsavimu, filmas buvo išrinktas festivalio nugalėtoju. Jo autorė – didžiajame kine debiutuojanti režisierė Anna Parmas, daugeliui žinoma kaip kultinės rusų grupės „Leningrad“ vaizdo klipų „Eksponat“, „V Pitere pit“ ir „Ekstaz“ autorė, muzikantų kūrybą perkėlusį į naują lygmenį.

Filmas rusų kalba su lietuviškais subtitrais.

Amžiaus cenzas: N-16

Režisierius: Anna Parmas

Scenarijus: Anna Parmas, Maria Shulgina, Elizaveta Tikhonova

Vaidina: Anna Mikhalkova, Anton Filipenko, Svetlana Kamynina, Maksim Lagashkin, Fedor Lavrov