N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Dvynys 3D HFR
Gemini Man 3D HFR (2019)
Žanras: Veiksmo, fantastinis
Sukurta: JAV
Platintojas: NCG Distribution
Vaidina: Will Smith
Kino teatruose nuo: 2019-10-11
Trukmė: 1h 57 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Henris Broganas (akt. Will Smith) – buvęs profesionalus žudikas, krauju suteptą praeitį palikęs užnugaryje. Vyras nė nenutuokia tapęs buvusio vadovo Clay Verris (akt. Clive Owen) auka. Šis klonavo savo srities meistru vadintą Henrį, išgaudamas tobulu žudiku pakrikštytą Jaunėlį (akt. Will Smith) – Henrio savybėmis ir gebėjimais apdovanotą 23-ejų vaikiną.

Clay Verris nusprendus paslėpti praeities darbelius, pirmuoju taikiniu tampa šiandien nebereikalingu laikomas 50-metis Henris, tad Jaunėlis siunčiamas sunaikinti jo. Užduotis ne iš lengvųjų – Henris pasirodo esąs savo srities meistru, o metai – nepajėgūs užmarštin panardinti kadaise įgytų įgūdžių, tad vyras vėl ir vėl išlysta iš jį medžiojančio Jaunėlio gniaužtų. Šiam darosi vis sunkiau suprasti kas yra jo medžiojamas objektas, kol vieną sykį Henris ir jam ant kulnų minantis Jaunėlis susitinka akis į akį…

„Dvynys“ – daugiau nei du dešimtmečius įvairių režisierių bandytas sukurti projektas, fizinį pavidalą įgavęs režisieriaus Ang Lee rankose. Drauge su režisieriais Christopher Nolan, James Cameron ir Steven Spielberg inovacijas Holivude diktuojantis dviejų Oskarų laureatas, jomis prisodrino ir naująjį savo filmą „Dvynys“, žiūrovams pristatydamas tai, ko kino ekrane dar nebuvo – abu pagrindinius vaidmenis filme atlikus aktoriui Will Smith, kūrėjai pasitelkė inovatyvias kompiuterines technologijas ir kino ekrane pavertė jį 23-ejų jaunuoliu!

KAS YRA 3D+ (in HFR)?

Tai pažangus skaitmeninio kino formatas, gebantis atkurti vaizdus ekrane 60 kadrų per sekundę. Lyginant su įrpastais 3D filmais - tai daugiau nei du kartus didesnis skaičius, sukuriantis pagerintą ir labiau įtraukiantį, imersyvų 3D reginį.

3D vaizdas atkuriamas 60 kartų per sekundę iš originalaus 120 kadrų per sekundę įrašo. Su šia technologija, vaizdas ekrane yra kaip niekad arti, tad žiūrovas gali pasijusti esąs filmo veiksmo sūkuryje.

Daugiau kadrų per sekundę leidžia žiūrovams pamatyti ir patirti dar daugiau.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Ang Lee

Scenarijus: David Benioff, Billy Ray, Darren Lemke

Vaidina: Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen