N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Trejetas
Trejeta (2019)
Žanras: Konceptualizmas
Sukurta: Lietuva
Platintojas: Rado - rodo, VšĮ
Kino teatruose nuo: 2020-01-29
Trukmė: 1h 05 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Trijų dalių Igno Staškevičiaus ir Audriaus Lelkaičio konceptualus filmas „Trejetas“ trumpam grįžta į FORUM CINEMAS ekranus. „Lietuvos krematoriumas“ dovanoja net tris nemokamus seansus didžiuosiuose Lietuvos miestuose į egzistencinių tiesų ieškantį filmą, turintį dokumentinių, avangardinių ir animacinių elementų.

Filme žmonės prisimena savo susidūrimą su nenugalima trauka, diskutuoja apie etiškos ir sveikos mitybos principus ir galiausiai suvokia esantys mirtingi ir kviečia susimąstyti apie materijos bei sąmonės transcendenciją. „Trejete“ savo mintimis dalijasi būrys žinomų asmenybių, tarp kurių – Vytautas Landsbergis, Vaiva Mainelytė, Marius Jovaiša, Saulius Prūsaitis ir daugelis kitų.

Nemokami seansai vyks „Forum Cinemas“ Kaune (sausio 29 d.), „Forum Cinemas“ Klaipėdoje (vasario 4 d.) ir „Forum Cinemas“ VINGIS (vasario 6 d.). Sostinės ir Kauno seansuose dalyvaus filmo kūrėjai.

Bilietus į kiną bus galima atsiimti kasose likus valandai iki seanso.

Filmas lietuvių kalba, su angliškais subtitrais.

Režisieriai: Ignas Staškevičius, Audrius Lelkaitis

Filme pasirodo: Vytautas Landsbergis, Vaiva Mainelytė, Vladimiras Tarasovas, Algis Mickūnas, Jurgis Kairys, Markas Zingeris, Marius Jovaiša, Guoda Azguridienė, Marius Čepulis, Saulius Prūsaitis ir daugelis kitų.