N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Keista tiesa
Strange But True (2019)
Žanras: Trileris
Sukurta: Kanada
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2019-09-13
Trukmė: 1h 36 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Melisai ir Roniui prieš akis buvo visas gyvenimas. Vilčių, svajonių ir meilės kupini įsimylėjėliai ruošėsi įsimintiniausiam mokyklos įvykiui – išleistuvių vakarui. Tačiau didžioji diena baigėsi tragedija: Ronis žuvo. Melisa – išgyveno.

Praėjus penkeriems metams, Melisa pasibeldžia į buvusio savo vaikino tėvų namų duris. Netikėto merginos vizito sulaukę Ronio tėvai netrukus jie išgirsta šokiruojančią naujieną: Melisa laukiasi. Būsimo vaikelio tėvas – prieš penkerius metus žuvęs jos vaikinas Ronis.

Staiga atgaivinti prisiminimai apie sūnų duoda neįtikėtiną rezultatą – Ronio tėvai nuoširdžiai išklauso Melisos ir nutaria išsiaiškinti, kaip tai galėjo nutikti.

Bendromis jėgomis po trupinėlį į vieną paveikslą dėliojamos pastarųjų penkerių metų įvykių detalės pamažu atskleidžia šiurpią tiesą, kuri pranoksta bet kokį logišką paaiškinimą ir pačią lakiausią vaizduotę.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Rowan Athale („Prisikėlimas“)

Vaidina: Margaret Qualley, Nick Robinson, Amy Ryan, Brian Cox, Blythe Danner, Mena Massoud, Greg Kinnear, Connor Jessup, Tennille Read, Janaya Stephens, Vanessa Burns.