N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
BRING THE SOUL: THE MOVIE
BRING THE SOUL: THE MOVIE (2019)
Žanras: Filmas-koncertas
Platintojas: Trafalgar Releasing
Kino teatruose nuo: 2020-08-28
Trukmė: 1h 45 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda

Po įspūdingo turo „Mylėk save“, BTS grįžta į kino ekranus.

Šviečianti labiau, nei bet kokia šviesa scenoje, šį kartą grupė kviečia pažvelgti už prožektorių šviesos.

Filme BTS nariai pasakoja apie savo įspūdžius iš turo, kuriuos patyrė koncertuojant ir būnant su savo „armija“ (ARMY). Žvilgsnis į BTS pasaulį už scenos, kuriame vyksta karštos diskusijos, kartu su įspūdingais koncertų kadrais - tai yra kino reginys, kurio negalima praleisti.

BTS istorija prasidėjo 2012 m., kai po kelių pasikeitimų buvo suformuota dabartinė grupės sudėtis. Septyni charizmatiški jaunuoliai, kurių amžius tuo metu buvo tarp 15 ir 20-ies metų, netruko tapti tikra K-pop sensacija gimtojoje Pietų Korėjoje, o netrukus – ir Japonijoje. Tačiau tai buvo tik pradžia. Sumaniai išnaudodami socialinės medijos kanalus, RM, V, J-Hope, Jin, Jimin, Jungkook ir Suga netrukus išsiveržė ir į tarptautinę erdvę, o pernai vaikinų populiarumas tiesiog sprogo. Kažkada dar lyginti su „One Direction“, „'N Sync“ ar „Take That“, dabar BTS paprasčiausiai vadinami didžiausia visų laikų vaikinų grupe (boy band).

Dar 2016 m. spalį BTS tapo pirmąja Korėjos grupe, užėmusia pirmąją vietą „Billboard Social 50“ sąraše, vertinančiame muzikos grupių ir atlikėjų socialinės medijos kanalų aktyvumą. Tačiau tikra bomba tapo 2017 metų BTS Gineso rekordas, kuomet grupė tapo absoliučia „Twitter“ rekordininke: BTS įrašai šiame socialiniame tinkle buvo „pamėgti“ arba re-tweet‘inti daugiau nei pusę milijardo (!) kartų.

Pasaulinė sensacija iš Pietų Korėjos laužo stereotipus ir keičia ne tik muzikinę sceną, bet ir pasaulio istoriją. Nepraleiskite progos pamatyti BTS vaikinų didžiuosiuose „Forum Cinemas“ ekranuose tik rugpjūčio 7 - 11 dienomis Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose.

BTS kelionė tęsiasi!

Dėmesio: Filmas originalo kalba su angliškais subtitrais.