N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
COSMOPOLITAN kino vakaras: Roboto vaikas
COSMOPOLITAN premiere: I Am Mother (2019)
Žanras: Drama, siaubo, fantastinis
Sukurta: Australija
Platintojas: Acme Film, UAB
Vaidina: Hilary Swank
Kino teatruose nuo: 2019-07-09
Trukmė: 1h 53 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

COSMOPOLITAN kino vakare – futuristinis trileris ROBOTO VAIKAS

Liepos 9 d. – COSMOPOLITAN kino vakaras su netikėtu žvilgsniu į ateitį – futuristinio trilerio „Roboto vaikas“ premjera. Pamatyk pirmoji prikaustančia istoriją, sukurtą su Holivudo žvaigždėmis Hilary Swank ir Rose Byrne! Ir gauk COSMO partnerių dovanų!

► NUSITEIK STAIGMENOMS

Eidama į COSMO kino vakarą pasiimk tik gerą nuotaiką ir nusiteik staigmenoms per aukščiau nurodytus filmo ROBOTO VAIKAS seansus. Pasistengsim mielomis dovanėlėmis pradžiuginti visas į šiuos seansus atėjusias merginas, o kiekviename seanse bent vienai žiūrovei ar žiūrovui įteikti po vertingą dovaną.

► PIRMOJI PAMATYK FUTURISTINĮ TRILERĮ

ROBOTO VAIKAS – fantastinis filmas apie bunkeryje gyvenančią merginą, kurią užaugino ir kuria rūpinasi robotas vardu Motina. Bet ar mašina gali būti tikra mama?

„Oskaro“ laureatė Hilary Swank filme „Roboto vaikas“ vaidina moterį, ateities pasaulyje atradusią slaptą bunkerį, kuriame robotas vardu Motiną užaugino mergaitę. Motina jai nuo mažens pasakojo istoriją, kad Žemę nusiaubus pasauliniam kataklizmui ji buvo sukurta vieninteliam tikslui: atkurti žmoniją. Atšildžiusi iš anksto užkonservuotą žmogaus embrioną, aktorės Rose Byrne balsu kalbanti Motina ėmėsi jai paskirto darbo.

Izoliuotame ir tobulai nuo visų įmanomų pavojų apsaugotame bunkeryje augančiai mergaitei (akt. Clara Rugaard) Motina atstojo visą pasaulį. Tačiau žmogiškasis smalsumas neišvengiamai ėmė viršų: mergaitė vis aktyviau domėjosi tiek žemės praeitimi, tiek dabartine situacija „ten, viršuje“. Motina tenkino jos smalsumą tiek, kiek leido jos programa, tuo pat metu švelniai, bet griežtai užkirsdama kelią bet kokiems išsamesniems mergaitės pasaulio tyrinėjimams.

Nusistovėjusią tvarką suardo vieną dieną bunkerį atradusi ir į vidų sugebėjusi patekti nepažįstamoji (akt. Hilary Swank). Atklydusi iš ten, kur, pasak Motinos, nebėra išlikusio nė vieno žmogaus. Godžiai klausydama istorijų apie gyvenimą paviršiuje, mergaitė pamažu supranta, kad Motina jai labai daug ko nepasakė, o ir tame, ką robotas yra pasakęs, ne viskas gali būti tiesa. Bet didžiausią nerimą mergaitei sukelia naujai užgimusi mintis, kad žmonijos išsaugojimas toli gražu gali nebūti pagrindinė Motinos užduotis. Mergaitė ima įtarti, kad roboto tikslai ir paskirtis – kur kas grėsmingesni.

„Sundance“ kino festivalyje sublizgėjęs futuristinis trileris „Roboto vaikas“ (I Am Mother) į Lietuvos kino teatrus atkeliauja liepos 9 d. su COSMOPOLITAN kino vakaru. Pamatyk pirmoji!

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Grant Sputore

Scenaristas: Michael Lloyd Green

Vaidina: Hilary Swank, Rose Byrne, Clara Rugaard, Luke Hawker