N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Nuodinga rožė
Poison Rose, The (2019)
Žanras: Trileris
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2019-06-07
Trukmė: 1h 33 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Karsonas Filipsas (akt. John Travolta) kažkada buvo tikra žvaigždė: mėgavosi savo sportiniais pasiekimais, šlove ir moterimis. Tačiau tos dienos jau seniai praeityje. Dabar daugelio užmirštas Karsonas pragyvenimui užsidirba kaip privatus detektyvas.

Vieną dieną Karsonas gauna naują užsakymą – surasti dingusį žmogų. Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad tai bus eilinis, niekuo neypatingas darbelis. Tačiau ėmęsis aiškintis dingimo aplinkybes, Karsonas netrukus supranta, kad „darbelis“ bus koks tik nori, bet tik ne eilinis.

Prieš detektyvo akis pamažu atsiveria paslaptingas ir painus didesnių nusikaltimų, įtariamųjų ir jų aukų tinklas. Vis tik didžiausia staigmena Karsono dar laukia ateityje: paaiškėja kad pagrindinė įtariamoji yra daugybę metų nematyta paties Karsono dukra.

Kvapą gniaužiančiose lenktynėse su laiku Karsonas siekia išaiškinti paslaptingas žmogžudystes, atrasti tikruosius kaltininkus ir apsaugoti savo dukterį.

Be J. Travolta, filme vaidina ir tokios žvaigždės kaip Morgan Freeman, Famke Janssen, Peter Stormare ir senokai kine matytas Brendan Fraser („Mumija“, „Sugrįžęs iš praeities“, „Šėtoniškas sandėris“).

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Amžiaus cenzas: N-16

Režisavo: George Gallo („Tarpininkai“, „Mano mamos meilužis“, „Kolumbo aikštė“), Luca Giliberto, Francesco Cinquemani („Už realybės ribos“, „Andronas: Juodasis labirintas“).

Vaidina: John Travolta, Brendan Fraser, Famke Janssen, Morgan Freeman, Peter Stormare, Robert Patrick, Kat Graham, Claudia Gerini.