N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
COSMOPOLITAN kino vakaras: Afera
COSMOPOLITAN premiere: Hustle, The (2019)
Žanras: Komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: NCG Distribution
Vaidina: Anne Hathaway
Kino teatruose nuo: 2019-06-12
Trukmė: 1h 33 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

COSMOPOLITAN kino vakare – komedija AFERA

Birželio 12 d. – COSMOPOLITAN kino vakaras su vasariška juoko doze – komedijos „Afera“ premjera. Pamatyk pirmoji Anne Hathaway ir Rebel Wilson aferisčių kailyje! Ir gauk COSMO partnerių dovanų!

► NUSITEIK STAIGMENOMS

Eidama į COSMO kino vakarą pasiimk tik gerą nuotaiką ir nusiteik staigmenoms per aukščiau nurodytus filmo AFERA seansus. Pasistengsim mielomis dovanėlėmis pradžiuginti visas į šiuos seansus atėjusias merginas, o kiekviename seanse bent vienai žiūrovei ar žiūrovui įteikti po vertingą dovaną.

► PIRMOJI PAMATYK VASARIŠKĄ KOMEDIJĄ

AFERA – auksu ir deimantais blizganti komedija apie dvi skirtingo kalibro aferistes, kurias meistriškai ir labai juokingai suvaidino dvi skirtingo kalibro Holivudo damos – Anne Hathaway ir Rebel Wilson.

Anne Hathaway persikūnijo į aukščiausios klasės aferistę Žozefiną, jos planai – preciziški, o laimėjimai – šešiaženkliai. Rebel Wilson herojė Penė visiška Žozefinos priešingybė – karjerą tik pradedanti aferistė, kuri tenkinasi greitais laimikiais ir mažomis vagystėmis. Pokštininkas likimas jodvi suveda draugėn ir Žozefina nutaria apmokyti Penę savo amato subtilybių.

Kaip tapti tobula aferiste? Visuomet būk pasiruošusi! Aukštakulniai, ryškūs lūpų dažai ir formuojantys apatiniai – būtinybė. Būk pasirengusi bet kurią akimirką apsiverkti – tai parklupdys ant kelių kiekvieną vyrą. Imk viską, kas blizga ir guli „ne vietoje“. Už kiekvieno milijono gali slėptis milijardas – būk drąsi ir patikrink! Tokie Žozefinos patarimai ir realios pamokos išaugina Penei spanus ir... komplikuoja jųdviejų santykius, nes prasideda konkurencinė kova – kuri iš jų pasirodys esanti geresnė aferistė?

Pasiryžusios kartą ir visiems laikams išsiaiškinti, kuri pranašesnė, moterys imasi vienos aukos – nieko nenutuokiančio IT specialisto, kurį apsukti aplink pirštą pavyks tik vienai iš jų? Kuriai?

Režisieriaus Chriso Addisono komedija „Afera“ – tai kultinės 1988-ųjų veiksmo komedijos „Dirty Rotten Scoundrels“ moteriška versija. Originaliame filme pagrindinius vaidmenis atliko to meto žvaigždės Michaelas Caine‘as ir Steve‘as Martinas, kuriuos 2šįsyk pakeitė talentingosios Anne Hathaway ir Rebel Wilson.

Juokingų situacijų kupina komedija „Afera“ į Lietuvos kino teatrus atkeliauja birželio 12 d. su COSMOPOLITAN kino vakaru. Pamatyk pirmoji!

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Chris Addison

Scenarijus: Stanley Shapiro, Paul Henning, Dale Launer, Jac Schaeffer

Vaidina: Anne Hathaway, Rebel Wilson, Tim Blake Nelson