N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
COSMOPOLITAN kino vakaras: Be šansų
COSMOPOLITAN premiere: Long Shot (2019)
Žanras: Komedija, romantinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2019-05-02
Trukmė: 2h 05 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Gegužės 2 d. – COSMOPOLITAN kino vakaras su galinga juoko doze – komedijos „Be šansų“ premjera. Pamatyk pirmoji! Ir gauk COSMO partnerių dovanų!

► NUSITEIK STAIGMENOMS

Eidama į COSMO kino vakarą pasiimk tik gerą nuotaiką ir nusiteik staigmenoms per aukščiau nurodytus filmo BE ŠANSŲ seansus. Pasistengsim mielomis dovanėlėmis pradžiuginti visas į šiuos seansus atėjusias merginas, o kiekviename seanse bent vienai žiūrovei ar žiūrovui įteikti po vertingą dovaną.

► PIRMOJI PAMATYK GERĄ KOMEDIJĄ

Gražuolė Charlize Theron ir linksmų plaučių Sethas Rogenas plėšia meilę filme „Be šansų“! Du skirtingus, bet labai talentingus Holivudo aktorius į vieną porą suvedė patrakusių komedijų meistras režisierius Jonathanas Levine‘as.

Charlize Theron filme vaidina Šarlotę Flyd – vieną įtakingiausių ir galingiausių moterų pasaulyje. Ji protinga, stilinga, graži ir nestokojanti įvairiausių talentų. Sethas Rogenas persikūnijo į Freą Farskį – gabų žurnalistą, kuris dėl savo bohemiško gyvenimo būdo bei pažiūrų nuolat įsivelia į įvairiausius nesusipratimus bei nuotykius. Jie neturi absoliučiai nieko bendro, išskyrus tai, kad kažkada Šarlotė trumpai dirbo Fredo aukle, o Fredas ją buvo vaikiškai įsimylėjęs.

Po daugybės metų Šarlotė ir Fredas vėl susitinka, moteriai kaip tik rengiantis paskelbti savo kandidatūrą Jungtinių Valstijų prezidento rinkimuose. Fredas Šarlotę sužavi humoro jausmu ir pagauta impulso ji pasiūlo jam kalbų rašytojo vietą savo komandoje.

Rimtų, griežtų ir kostiumuotų žmonių apsuptyje Fredas jaučiasi lyg balta varna ir niekaip nepripranta prie kamerų, nuolatinio dėmesio ir prabangaus gyvenimo būdo. Vis tik nepaisant nieko, pasitvirtina patarlė, jog „sena meilė nerūdija“. Šarlotė ir Fredas vienas kitam pajunta nenugalimą simpatiją. Naujai užgimęs jausmas priešrinkiminių kelionių metu tiek juos, tiek visus jų aplinkos žmones įstums į daugybę linksmų, netikėtų, o kartais ir pavojingų nuotykių.

Juokingų scenų kupina komedija „Be šansų“ į Lietuvos kino teatrus atkeliauja gegužės 2 d. su COSMOPOLITAN kino vakaru. Pamatyk pirmoji!

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Amžiaus cenzas: N-16

Režisierius: Jonathan Levine

Scenaristas: Dan Sterling, Liz Hannah

Vaidina: Charlize Theron, Seth Rogen, June Diane Raphael, Alexander Skarsgård