N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Išskirtinė premjera. Alita: kovos angelas 3D
Exclusive premiere. Alita: Battle Angel 3D (2019)
Žanras: Veiksmo, nuotykių, fantastinis, romantinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2019-02-05
Trukmė: 2h 35 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Tolimoje žmonijos ateityje, Geležinio miesto metalo laužo supirktuvėje likimo valiai paliktą Alitą (akt. Rosa Salazar) suranda Ido (akt. Christoph Waltz) – kibernetikos daktaras.

Alita ne tik nepamena, kas ji tokia, bet ir neturi jokio suvokimo apie ją supantį pasaulį. Viskas Alitai yra nauja, kiekviena patirtis yra pirmoji gyvenime.

Kol Alita mokosi gyventi savo naują gyvenimą ir susipažįsta su klastingomis Geležinio miesto gatvėmis, Ido mėgina apsaugoti merginą nuo jos paslaptingos praeities, tačiau naujasis merginos draugas Hugo (akt. Keean Johnson) pasielgia priešingai: priverčia ją prisiminti.

Kai Alitą pradeda sekti mirtinai pavojinga armija, tuomet mergina supranta, kad ji – ypatinga kovotoja. Ir ji privalo apsaugoti mylimus žmones. Ir turi surasti atsakymą: kas ji tokia.

Alita ryžtasi kelionei, kurios metu teks įveikti tamsią bei korumpuotą šio pasaulio neteisybę ir suvokti, kad šį pasaulį dar galima išgelbėti.

Šį futuristinį veiksmo filmą režisavo režisierius Robert Rodriguez, artimas Quentin Tarantino draugas, kartu pristatęs žiūrovams ne vieną kino filmą.

Dėmesio: vasario 5 dieną prieš filmą išvysite specialią 30 minučių medžiagą, kurią paruošė filmo kūrėjai.

Filmas 3D formatu, anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Robert Rodriguez („Nuodėmių miestas“, „Mačetė“, „Nuo sutemų iki aušros“, „Grindhouse“, „Šnipų vaikučiai“)

Vaidina: Rosa Salazar, Jennifer Connelly, Eiza Gonzalez, Christoph Waltz, Keean Johnson, Michelle Rodriguez, Mahershala Ali, Jackie Earle Haley, Ed Skrein, Casper Van Dien, Jeff Fahey, Elle LaMont.