Įvairaus amžiaus žiūrovams
Trys didvyriai ir sosto paveldėtoja (dubliuotas)
Tri bogatyria i naslednica pristola (dubbed) (2018)
Žanras: Animacija, šeimos
Sukurta: Rusija
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2019-02-01
Trukmė: 1h 30 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Neilgai ramiai gyveno šaunieji didvyriai Alioša Popovičius, Dobrynia Nikitičius ir Ilja Muromietis. Šį kartą kunigaikštis jiems patiki svarbią valstybinės reikšmės užduotį – iš už jūrų marių parvežti tikrąją sosto paveldėtoją – gražuolę princesę.

Kunigaikštystėje didžiulis nerimas – susirgo kunigaikštis! Kas galėtų sąžiningai ir dorai valdyti šalį, jeigu jo didenybę ištiktų baisiausia tragedija? Ką geriau pasirinkti? Giminaitį, draugą, o gal užjūrio princesę? Štai koks klausimas, kurį reikia skubiai spręsti!

Ir pasklinda žinia, kad kunigaikštis soste norėtų matyti giminaitę – dukterėčią Zabavą, kurią nelaisvėje laiko piktasis Vasilijus. Pasirodo, jis visiškai neketina princesės paleisti, maža to, nori pats valdyti kunigaikštystę. Štai čia nuotykiai ir prasideda. Net pati drąsiausia kunigaikštystės kariuomenė per silpna susidoroti su Vasilijaus galiomis. Tad pagalbos ranką karalystės vadovui tiesia visiems gerai pažįstami didvyriai: Alioša Popovičius, Dobrynia Nikitičius ir Ilja Muromietis. Trijulė jau ne kartą įrodė, kad jiems jokie sunkumai nebaisūs: narsiai priešinosi Šamachando princesei, keliavo į tolimus kraštus ir, netgi jūros dugne, kuo puikiausiai susitvarkė su jiems patikėta gelbėjimo misija. Taigi trys didvyriai ir pats svarbiausias rūmų arklys Julijus vėl leidžiasi į kupiną nuotykių ir pavojų kelionę – kuo skubiau pargabenti tikrąją sosto paveldėtoją!

Linksmoji animacija kaip visada kupina šmaikščiausių dialogų ir beprotiškiausių nuotykių – „Trys didvyriai ir sosto paveldėtoja“ su visų pamėgtais herojais Lietuvos kino teatruose jau nuo 2019 m. vasario 1 dienos.

Filmas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų.

REŽISIERIUS: Konstantinas Bronzit

VAIDMENIS ĮGARSINO: Edgar Bechter (Leonidas), Algirdas Dainavičius (Vasilevs), Jurgis Damaševičius (Dobrynia), Juozas Gaižauskas (Ilja), Sergejus Ivanovas (Arklys Julijus), Valentin Kireev (Galvažudys Lakštingala), Jeronimas Milius (Elisiejus), Žilvinas Ramanauskas (Antipas), Simonas Storpirštis (Alioša), Judita Urnikytė (Zabava)