N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Našlės
Widows (2018)
Žanras: Trileris, kriminalinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2018-11-16
Trukmė: 2h 09 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

JAV Kino meno ir mokslo akademijos apdovanojimo laureatas, režisierius Steve McQueen („12 vergovės metų“) ir bendraautorius, bestselerių rašytojas Gillian Flynn („Dingusi“), pristato intensyvų bei šiuolaikinį trilerį, apjungiantį nusikaltimus, aistrą ir korupciją.

Juosta „Našlės“ – tai keturių moterų istorija. Šios moteris sieja tik vienas gija: skola, kurią paliko jų mirusių vyrų įvykdyti nusikaltimai.

Šiuolaikinėje Čikagoje, draskomos neramumų ir sumišimo, Veronika („Oskaro“ laureatė akt. Viola Davis), Alicija (akt. Elizabeth Debicki), Linda (akt. Michelle Rodriguez) ir Belle (akt. Cynthia Erivo) privalo paimti likimą į savo rankas ir veikdamos kartu atlaikyti jų vyrų jiems paliktą sunkią ir beprasmę naštą.

Kino juostoje taip pat vaidina aktoriai Liam Neeson, Colin Farrell, Robert Duvall, Daniel Kaluuya, Lukas Haas ir Brian Tyree Henry.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Amžiaus cenzas: N-16

Režisierius: Steve McQueen („12 vergovės metų“, „Gėda“, „Alkis“)

Vaidina: Viola Davis, Elizabeth Debicki, Michelle Rodriguez, Cynthia Erivo, Liam Neeson, Colin Farrell, Robert Duvall, Daniel Kaluuya, Lukas Haas, Brian Tyree Henry.