N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Šnipas, kuris mane išdūrė
Spy Who Dumped Me (2018)
Žanras: Komedija, veiksmo
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Režisierius: Susanna Fogel
Kino teatruose nuo: 2018-08-10
Trukmė: 1h 56 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Jau tie vyrai! Net pasaulio normaliai išgelbėti nesugeba... Komedija „Šnipas, kuris mane išdūrė“.

Po komedijos „Ji – šnipė“ (su Melissa McCarthy pagrindiniame vaidmenyje) sėkmės į kino ekranus atkeliauja dar viena panašaus pobūdžio juosta, kurioje – jau dvi pagrindinės herojės: Odrė (Mila Kunis) ir Morgan (Kate McKinnon). Los Andžele įsikūrę merginos yra geriausios draugės, besimėgaujančios paprastais gyvenimo malonumais ir net neįsivaizduojančios, kad jau netrukus joms teks gelbėti pasaulį.

Viskas prasideda, kuomet į Odrės namus įsiveržia jos buvęs vaikinas Driu (Justin‘as Theroux) ir paskubomis pasako, jog jį vejasi blogi vyrukai. Pirmoji Odrės mintis – kad tas bjaurybė tokiu būdu bando ją susigrąžinti, tačiau aplink ėmus švilpti kulkoms, ji greitai pakeičia nuomonę. Bėgant nuo paslaptingų užpuolikų, nepalankios aplinkybės merginas priverčia išvykti į Europą. O jau ten ima aiškėti visai nejuokingos smulkmenos. Pavyzdžiui, kad Driu yra užsimaskavęs CŽV agentas. Kad jį persekiojantys smogikai dabar nusitaikę ir į Odrę su Morgan. Ir apskritai – kad visas ramus ir paprastas draugių gyvenimas baigėsi.

Pačios to nenorėdamos, merginos vis giliau klimpsta į paslaptingus konspiracinius žaidimus, vis labiau painiojasi į pavojingas žvalgybines operacijas, kol galų gale paaiškėja, kad tik nuo jų priklauso pasaulio likimas.

Iki absurdo komiškų situacijų prisodrintas komedinis trileris „Šnipas, kuris mane išdūrė“ Lietuvoje pradedamas rodyti rugpjūčio 10 dieną.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Susanna Fogel

Scenaristas: Susanna Fogel, David Iserson

Vaidina: Justin Theroux, Mila Kunis, Kate McKinnon, Sam Heughan