N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Paskutinė s#####
Terminal (2018)
Žanras: Drama, trileris, kriminalinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Travolta, UAB
Kino teatruose nuo: 2018-06-08
Trukmė: 1h 30 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Neįprastų veikėjų kupiname nežinomame mieste verda gyvenimas. Netikėtų siužeto vingių ir dviprasmių, nuolat persipinančių istorijų kupinas veiksmo trileris pasakoja apie du samdomus žudikus, kurie vykdo itin rizikingą, bet dosniai apmokamą misiją, gautą iš kriminalinio pasaulio genijaus.

Savo kelyje Jie susiduria su padavėja ir šokėja Ane, mirtina liga sergančiu ir gyvenimo prasmės nebematančiu mokytoju Bilu, ir nesuprastu ir paslaptingu valytoju. Kiekvienas jų atrodo gyvena paprastą gyvenimą, tačiau galiausiai visų jų keliai persipina į vieną, absurdiškai keistą ir įtampos kupiną istoriją, kurios pabaigos niekas nežino ir nesitiki. Net ir geriausi detektyvai negalėtų iki galo išnarplioti šios bylos, nesudėję visų jų divgubų gyvenimų į vieną.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Amžiaus cenzas: N-16

Režisierius: Vaughn Stein

Scenarijus: Vaughn Stein

Aktoriai: Margot Robbie („Volstryto vilkas“, „Savižudių būrys“, „Aš esu Tonia“), Simon Pegg („Misija neįmanoma: slaptoji tauta“, „Žvaigždžių kelias“, „Pasaulio pabaiga“), Dexter Fletcher („Lok, stauk arba šauk“, „Erelis Edis“ režisierius), Mike Myers („Ostinas Pauersas – tarptautinis šnipas“, „Meilės guru“, „Šreko“ balsas), Max Irons („Sielonešė“, „Doriano Grėjaus portretas“) ir kt.