Įvairaus amžiaus žiūrovams
Burbuliai. Dežavu (dubliuotas)
Smeshariki. Dezhavyu (dublirovannyy) (2018)
Žanras: Animacija, animacinė komedija, šeimos
Sukurta: Rusija
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2018-04-27
Trukmė: 1h 25 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Pasiruoškite nuotaikingiausiai kelionei laike – „Burbuliai“ atrieda atidunda!

Jau balandžio 27 dieną į visus Lietuvos kino teatrus atkeliaus lietuviškai dubliuotas kultinio rusų animacinio serialo pilno metro filmas „Burbuliai. Dežavu“ („Smešariki. Dežaviu“).

Naujajame filme visų mylimiems Burbulių šalies gyventojams tenka keliauti po svarbias istorines epochas laike. Ir viskas dėl to, jog zuikis Krošas užsinorėjo suorganizuoti savo bičiuliui lokiukui Bariui iš tiesų neužmirštamą gimtadienį. Tam reikalui jis pasamdė paslaptingą agentūrą „Dežavu“, kuri specializuojasi neįprastose kelionėse laike.

Tačiau per savo karštakošiškumą jis nesilaikė sutartyje nurodytų sąlygų ir.... pasekmės tampa nekontroliuojamos. Bičiuliai atsiduria skirtingose laiko juostose. Neturėdamas kitos išeities, Krošas pasiryžta pats nukeliauti pas kiekvieną iš savo draugų ir pargabenti juos namo. Keliaudamas laike jis susipažįsta su vis nauja savaip įspūdinga istorine epocha.

Geros nuotaikos, smagių juokelių ir puikių nuotykių animacinis filmas privers iš širdies kvatoti ne tik mažiausius kino teatrų lankytojus, bet ir juos lydinčius suaugusius.

Ši filmo versija bus rodoma dubliuota lietuviškai ir be subtitrų.

REŽISIERIUS: Denisas Černovas