N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Bėgantis labirintu: vaistai nuo mirties
Maze Runner: The Death Cure (2018)
Žanras: Veiksmo, trileris, mokslinė fantastika
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Režisierius: Wes Ball
Kino teatruose nuo: 2018-01-26
Trukmė: 2h 22 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Trečioji filmų „Bėgantis labirintu“ dalis užbaigs šią kino trilogiją ir atsakys į visus dar neatsakytus klausimus.

Tapę žiauraus eksperimento dalyviais, įveikę mirtingai pavojingus labirintus ir skaudžiai netekę gerų draugų, keletas išlikusiųjų po šio mirtino eksperimento pagaliau suvokia, kad jų kančios dar nesibaigė. Šis mažas draugų būrys turi laikytis išvien ir iki paskutinio atodūsio kovoti už savo gyvybę ir ieškoti pabėgimo.

Šįkart Tomui (akt. Dylan O'Brien), siekiant ištrūkti pačiam ir išgelbėti bičiulius, teks įveikti patį sudėtingiausią labirinto etapą. Jaunuoliai tikisi, mirtinais išbandymais nusėtas labirintas savo pabaigoje slepia galybę metų ieškotą išėjimą.

Ar jiems pagaliau pavyks ištrūkti iš labirinto? O gal išėjimo išvis nėra?

„Maze Runner: The Death Cure“, kaip ir pirmosios dvi dalys, sukurtas pagal amerikiečių rašytojo Jameso Dashnerio bestselerį. Visas dalis ekranizavo režisierius Wesas Ball'as, o aktorių komandoje ir vėl pamatytsime nuo pirmojo filmo pažįstamus Dylaną O'Brieną, Kaya Scodelario, Thomą Brodie-Sangsterį, Ki Hong Lee ir kitus.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Wes Ball („Bėgantis labirintu“, „Bėgantis labirintu: išbandymas ugnimis“)

Vaidina: Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Giancarlo Esposito, Aidan Gillen, Ki Hong Lee, Barry Pepper, Will Poulter, Patricia Clarkson