Įvairaus amžiaus žiūrovams
Senasis Vingis: Meškiukas Padingtonas 2 (originalo kalba)
Senasis Vingis: Paddington 2 (OV) (2017)
Žanras: Komedija, animacija, nuotykių
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2017-12-01
Trukmė: 1h 43 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Prieš trejus metus iš tolimosios Peru į Londoną atkeliavęs simpatiškiausias pasaulio meškiukas Padingtonas naujus namus surado Braunų šeimoje. Nors nuolat įsipainiojantis į keistas situacijas ir nesusipratimus, marmeladą dievinantis meškiukas yra labai geros širdies, tad nenuostabu, kad kaimynystėje jis greitai tampa savas ir mėgstamas. O Braunams jis tampa tiesiog dar vienu šeimos nariu.

Artėjant mylimos tetulės Liusės šimtmečiui, Padingtonas ima sukti galvą, ką jai padovanoti. Pono Gruberio parduotuvėlėje pamatęs senovinę knygą, meškiukas nusprendžia, kad tai – tobula dovana. Tačiau čia iškyla pirmoji problema. Kaip ją įsigyti? Norėdamas išlaikyti paslaptį, pinigų iš Braunų prašyti nenori, vogti – ne variantas. Vadinasi, teks imtis darbo. Meškiukas išbando daugybę darbų ir, žinoma, visus jį lydi daugybė mielų nesusipratimų. Tada iškyla antroji problema: jo nusižiūrėtą knygą kažkas pavagia. Kartu su naująja savo šeima meškiukas Padingtonas išsiruošia į paties Šerloko Holmso vertą detektyvinę kelionę per Londoną, sekant vagišiaus pėdsakais.

Nuotaikinga, šilta ir labai juokinga istorija visai šeimai „Meškiukas Padingtonas 2“ Lietuvos kino teatruose pradedama rodyti gruodžio 1 dieną.

Ši filmo versija bus rodoma anglų kalba be lietuviškų subtitrų.

Režisierius: Paul King

Vaidina: Greg Marcks, Brendan Gleeson, Hugh Grant, Jim Broadbent, Ben Whishaw, Julie Walters