N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
KP17: Gyvenk iš naujo (Nemokami seansai)
KP17: Realive (2016)
Žanras: Eureka
Sukurta: Ispanija, Prancūzija
Platintojas: Kino pavasaris, VŠĮ
Kino teatruose nuo: 2017-03-23
Trukmė: 1h 42 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Įėjimas į visus festivalio „EUREKA 2017“ seansus yra nemokamas, tačiau grupes, didesnes nei 10 žmonių, kviečiame iš anksto registruotis el. paštu [email protected], telefonu +370 628 97461 arba užpildžius šią anketą: http://kinopavasaris.lt/lt/eureka-2017>

Kultiniams ispanų režisieriaus Alejandro Amenabaro kūriniams „Jūros gelmėse“ (2005 m. „Kino pavasario“ atidarymo filmas), „Tezė“, „Atmerk akis“, pastarosios fantastinės dramos holivudiniam perdirbiniui „Vanilinis dangus“ (rež. Cameronas Crowe) ir psichologiniam trileriui „Metodas“ (2006 m. „Kino pavasario“ publikos simpatijų prizas) scenarijus parašęs Mateo Gilas kviečia į savo paties režisuotą mokslinės fantastikos trilerį apie nemirtingumą garantuojančius išradimus. Ar gali išlikti ta pati meilė per amžius?

Milžinišką krūvį pakeliančiam ir sėkmę prisijaukinusiam ambicingajam Markui kojas pakerta lyg iš dangaus nuridenta nelemta diagnozė: jo organizme įsirangęs vėžys sujauks visus gyvybinius organus per artimiausius metus. Gydytojai prognozuoja neišvengiamą pabaigą daugiausia po dvejų metų. Markas apsisprendžia užšaldyti savo kūną, kol bus išrasti veiksmingiausi vaistai nuo onkologinės ligos.

Po 70 metų mes atsiduriame tarptautinės korporacijos laboratorijoje. Čia dirbantys mokslininkai yra atsakingi už Marko atgaivinimą. Pirmojo pasaulyje žmogaus atšaldymo procedūra nebus tokia idiliška, lengva ir paprasta, kaip suplanavo pats Markas. Jo laukia akistata su netikėtumais, kurių niekas negalėjo prognozuoti.

Kalba: anglų

Subtitrai: lietuvių

Režisierius: Mateo Gil

Scenarijaus autorius: Mateo Gil

Aktoriai: Tom Hughes, Oona Chaplin, Charlotte Le Bon, Barry Ward, Julio Perillán