N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
QUEEN ROCK MONTREAL
QUEEN ROCK MONTREAL (1981)
Žanras: Filmas-koncertas
Platintojas: Cosmopolitan
Kino teatruose nuo: 2017-03-08
Trukmė: 1h 35 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda

Tik kovo 8-ąją – ypatingas vakaras moterims-karalienėms: supergrupės QUEEN koncertas.

Šios kovo 8-osios proga kino centras „Forum Cinemas“ kartu su žurnalu „Cosmopolitan“ sveikina visas Lietuvos moteris ir kviečia į ypatingą vakarą. Kaip ir pridera tokio vakaro metu, Lietuvos moteris-karalienes sveikins roko pasaulio karalienė – britų supergrupė QUEEN.

Tik kovo 8-osios vakarą visuose Lietuvos „Forum Cinemas“ kino teatruose, didžiuosiuose ekranuose bus rodomas vienas įspūdingiausių britų rokerių koncertų – „Queen Rock Montreal“.

1981 m. QUEEN jau buvo išleidusi devynis albumus ir įsiamžinusi roko istorijoje tokiais hitais kaip „Bohemian Rhapsody“, „We Are the Champions“ bei „We Will Rock You“. Pasaulinio turo metu užsukusi į Kanadą, grupė nusprendė, kad atėjo metas savo koncertą pilnai įamžinti kino juostoje. Būtent šis šou, įvykęs antrajame pagal dydį šalies mieste Monrealyje lapkričio 24 ir 25 dienomis, tapo QUEEN filmu-koncertu „Queen Rock Montreal“, kurį kritikai pakrikštijo „vienu teatrališkiausių ir įspūdingiausių roko koncertų muzikos istorijoje“.

Kovo 8 d. vakarą didžiuosiuose „Forum Cinemas“ ekranuose bus rodomas naujam gyvenimui prikeltas „Queen Rock Montreal“ – pritaikius naujausias technologijas, koncerto vaizdas konvertuotas į „4K Ultra HD“ formatą, taip pat atnaujintas ir kino salės sistemoms pritaikytas garso takelis. Įspūdingame Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor ir John Deacon pasirodyme – jau minėtos „Bohemian Rhapsody“, „We Are the Champions“, „We Will Rock You“, taip pat – „Killer Queen“, „Under Pressure“, „Crazy Little Thing Called Love“, „Another One Bites The Dust“ ir kiti neužmirštami britų roko legendos kūriniai.

„Queen Rock Montreal“ – dovana visoms Lietuvos moterims nuo „Forum Cinemas“ ir žurnalo „Cosmopolitan“. Vienintelį kovo 8-osios vakarą – visuose „Forum Cinemas“ kino teatruose Lietuvoje: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje.

Seansas anglų kalba be lietuviškų subtitrų.