N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Šaunusis kapitonas: gyvenimas be taisyklių
Captain Fantastic (2016)
Žanras: Komedija, drama, romantinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2016-12-02
Trukmė: 2h 00 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

„Šaunusis kapitonas“ – tarsi šiuolaikinė Mauglio istorija, pasakojanti apie ekscentrišką šeimą, kuri po ilgų gyvenimo metų praleistų laukinėje gamtoje bus priversta išmokti gyventi... laukiniame didmiestyje.

Toli nuo civilizacijos ir miesto šurmulio su šešiais vaikais įsikūręs Benas (akt. Viggo Mortensen) gūdžiuose Ramiojo vandenyno Šiaurės vakarų miškuose susikūrė asmeninį Rojų. Kerinčio grožio gamtoje savo vaikus jis rūpestingai mokė išgyvenimo laukinėje gamtoje pamokų – kaip susimedžioti maistą, kaip iš vėjo gūsio suprasti, koks rytoj bus oras ir panašių įgūdžių. Tačiau vieną dieną viskas pasikeičia.

Benas priverstas palikti savo Rojų ir keltis į triukšmingą miestą. Grįžus į realų pasaulį jam teks susidurti su didžiausiu iššūkiu gyvenime – išmokti gyventi nenuspėjamomis didelio miesto sąlygomis ir šeimą auginti ant pilko asfalto grindinio.

Dramoje vaidina „Oskaro“ nominantas Viggo Mortensenas, taip pat aktoriai Samantha Isler, Steve Zahn, Charlie Shotwell ir kiti.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Matt Ross (aktorius filmuose „Aviatorius, „Labos nakties ir sėkmės“, „Amerikos psichopatas“, „Dvylika beždžionių“, „Šalin meilę“)

Vaidina: Frank Langella, Missi Pyle, Steve Zahn, Viggo Mortensen, Kathryn Hahn, Erin Moriarty, George MacKay, Annalise Basso, Samantha Isler, Nicholas Hamilton, Shree Crooks, Charlie Shotwell