N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Machinatoriai
Masterminds (2016)
Žanras: Komedija, veiksmo, veiksmo komedija, kriminalinė komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2016-10-14
Trukmė: 1h 35 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Didžiausias banko apiplėšimas – misija tik „Machinatoriams“!

Kas būna, kai viename filme susitinka amžinasis viengungis Zachas Galifianakis („Pagirios Las Vegase), amžinas komedijų herojus Owenas Wilsonas („Zūlanderis“, „Naktis muziejuje“) ir kietasis vaikinas Jasonas Sudeikis („Kaip atsikratyti boso?“) samdomo žudiko vaidmenyje? Įpainiokime čia moteris, ir juokingos situacijos pačios gimsta!

Jūs, tikriausiai, nieko negirdėjote apie didžiausią ir kvailiausią Amerikos istorijoje banko apiplėšimo operaciją bei jos dalyvius, bet tai ištaisoma – šios istorijos pagrindu jau sukurtas filmas. Komedijų apie nevykėlius meistras, režisierius Jaredas Hessas („Napoleonas dinamitas“, „Načas Libras“) ėmėsi 1997 metais nutikusio tikro įvykio atkūrimo, su visomis keistai kvailomis jo detalėmis.

Styvas Čembersas (aktorius Owenas Wilsonas), operacijos „smegenys“, pasiūlė koledžo laikų draugei Keli Kempbel (akt. Kristenė Wiig) apiplėšti banko saugyklą. Pagal sumanymą, viskas turi įvykti be jokio vargo – Keli, dirbusi banko apsaugos kompanijoje, įtikina ten pat dirbantį savo draugą, slapčia apie žygdarbius svajojantį Deividą Gantą (akt. Zachas Galifianakis) tiesiog susikrauti pinigus į apsaugos kompanijos furgoną ir išvažiuoti. Paprasta kaip dukart du! Deividas, įsimylėjęs gundančiąją Keli ir nusprendęs palikti nepakenčiamą žmoną, pasiryžta gyvenimo nuotykiui – pavogti... 17 milijonų dolerių!

Tik visiškai buki machinatoriai gali manyti, kad su 17 milijonų pasiplaus nepastebėti. Deividą Gantą užfiksuoja vaizdo kameros, ir „herojus“ tampa FTB ieškomu asmeniu. Styvas su žmona nusprendžia juo atsikratyti, pasamdę „psichą“ smogiką (akt. Jasonas Sudeikis). Tačiau reikalai netikėtai pakrypsta visiškai ne į tą pusę...

Komedija „Machinatoriai“ su žanro žvaigždėmis Lietuvos kino teatruose nuo spalio 14 d.

REŽISIERIUS: Jared Hess („Napoleonas dinamitas“, „Načas Libras“)

VAIDINA: Zachas Galifianakis („Žmogus-paukštis“, „Pagirios Tailande“, „Pagirios Las Vegase“), Owenas Wilsonas („Aš, tu ir Diupri“, „Vidurnaktis Paryžiuje“, „Naktis muziejuje“, „Šanchajaus kaubojus“), Kristenė Wiig („Vaiduoklių medžiotojai“, „Sunokusios pamergės“), Kate McKinnon („Vaiduoklių medžiotojai“), Jasonas Sudeikis („Dėl visko kaltas seksas“, „Kaip atsikratyti boso?“, „Labas, mes Mileriai“) ir kiti.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.