Įvairaus amžiaus žiūrovams
Troliai (dubliuotas)
Trolls (dubbed) (2016)
Žanras: Animacija, muzikinė komedija, animacinė komedija, šeimos
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2016-10-21
Trukmė: 1h 32 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

„Šreko“ kūrėjai pristato – į didžiuosius kino teatrų ekranus atkeliauja „Troliai“! Ekstravagantiškos šukuosenos, žavingos išvaizdos ir pasiutusio būdo padarėliai žada nuotykius, kokių jau seniai neregėjote!

Jie šoka, dainuoja ir daug linksminasi. Šie maži troliai ne tik mieli, bet ir... skanūs!

Į linksmybėmis ir žaidimais garsėjančią trolių karalystę užsuka labai pikti ir išalkę Bergenai. Šie amžinai viskuo nepatenkinti surūgėliai laimingi tik tada, kai jų pilve... troliai. Troliai sunerimę ir išsigandę, kasdien dingsta vis daugiau jų draugų. Tačiau du jų – nuolat besišypsanti Princesė Popytė ir jos draugas Šakius, pasiduoti nevilčiai neketina.

Jie stos į narsią kovą su piktaisiais Bergenais ir trolių karalystei sugrąžins šviesas ir laimės kupinas dienas!

Filmo autoriai – Mike'as Mitchellas, sukūręs filmus „Šrekas. Ilgai ir laimingai“, „Alvinas ir burundukai 3“, ir Waltas Dohrnas, kurioje sąskaitoje dešimt animacinio serialo „Kempiniukas Plačiakelnis“ serijų. Spalvingame, muzikiniame animaciniame filme, tradiciškai „DreamWorks“ studijos darbams – būrys žymiausių kino vardų: dainininkas, o vis dažniau ir aktorius Justinas Timberlake'as, Anna Kendrick, Russellas Brandas, Gwen Stefani, Zooey Deschanel ir daug daug kitų.

Filmo garso takelį filmui sukūrė Justinas Timberlake'as, Gwen Stefani ir kiti radijo stočių dievinami atlikėjai.

Dėmesio: ši filmo versija bus rodoma 2D formatu su lietuvišku dubliažu.

Režisavo: Mike Mitchell („Šrekas. Ilgai ir laimingai“, „Alvinas ir burundukai 3“), Walt Dohrn (dešimt animacinio serialo „Kempiniukas Plačiakelnis“ serijų)

Lietuviškai įgarsino: Vaidas Baumila, Justina Starinskaitė, Jurga Šeduikytė, Rimantė Valiukaitė, Ramūnas Cicėnas, Martynas Nedzinskas, Gytis Balčiūnas, Algirdas Dainavičius, Karolis Kasperavičius

Dubliažo režisierius: Vilius Tamošaitis

Dubliažo studija: „Garso architektūra“