Įvairaus amžiaus žiūrovams
Kung Fu Panda 3 (dubliuotas)
Kung Fu Panda 3 (dubbed) (2016)
Žanras: Komedija, veiksmo, animacija, nuotykių, šeimos
Sukurta: JAV, Kinija
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2016-03-18
Trukmė: 1h 35 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams



DĖMESIO! FILMAS BUS RODOMAS IR 3D FORMATU. BŪKITE ATIDŪS RINKDAMIESI SEANSĄ.

Kadaise nerangi ir tingi, šiandien Panda Po – tikras kung-fu meistras.

Po ir toliau uoliai treniruojasi ir sunkiai dirba, kad būtų dar vikresnis, drąsesnis ir stipresnis, tačiau iššūkis, kuris jo laukia šįkart – pranoks viską!

Viena dieną, įprastą ir ramų pandos Po gyvenimą aukštyn kojomis apverčia netikėtai jo kieme pasirodęs niekad nematytas tikrasis – biologinis – Po tėtis. Pagaliau susitikę jiedu leidžiasi aplankyti kadaise prarastų namų.

Gimtinėje išties smagu, tačiau Po nesijaučia esąs savo vietoje – jam trūksta draugų ir įprastos kasdienybės, bet grįžti atgal ir palikti po šitiek metų atsiradusį tėtį – prasta mintis...

Gal Po taip ir būtų likęs pandų rojuje, jei ne blogiukas Kajus. Šis niekšelis pasiryžęs sunaikinti visus Kinijos kung-fu meistrus, taip pat ir Po draugus. Tai sužinojęs jis labai sunerimsta ir imasi veiksmų. Po planas – išmokyti rojaus pandas kung-fu meistrystės ir kartu sutriuškinti piktą priešą. Ar jam pavys įtikinti tingiąsias pandas pakelti savo letenėles dėl Po draugų?

Režisierius: Jennifer Yuh Nelson („Kung Fu Panda 2“), Allesandro Carloni

Originalo kalba įgarsino: Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jackie Chan, Seth Rogen, Lucy Liu, David Cross, James Hong, Randall Duk Kim, Bryan Cranston, J.K. Simmons, Kate Hudson