N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
San Andreas
San Andreas (2015)
Žanras: Veiksmo, drama, trileris
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2015-05-29
Trukmė: 1h 55 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.



Dauguma geologų sutaria, kad didžiulis žemės drebėjimas Jungtinėse Valstijose yra neišvengiamas. Didesnė dalis jų mano, kad labiausiai tikėtina, jog katastrofa nutiks San Andreaso tektoninio lūžio vietoje – Kalifornijos valstijoje. Ginčijamasi tik dėl to, kada tai nutiks. Galbūt po šimto ar daugiau metų, o gal ir kitą savaitę. Naujausias veiksmo filmų žvaigždės Dwayne‘o Johnson‘o filmas šiuos pasvarstymus perkėlė į kino ekranus.

Kaliforniją sukrėtus 9 balų stiprumo žemės drebėjimui, malūnsparnį pilotuojantis profesionalus gelbėtojas Rėjus (jį ir vaidina D. Johnson‘as), su buvusia žmona iš Los Andželo į San Franciską vyksta gelbėti savo vienintelės dukters. Ir kai jų sekinančioje kelionėje ima atrodyti, jog blogiausia jau praeityje, paaiškėja, kad viskas dar tik prasideda.

Režisierius: Brad Peyton („Kelionė į paslaptingąją salą”)

Scenarijus: Carlton Cuse (scenarijus), Andre Fabrizio (istorija)

Vaidina: Dwayne Johnson („Greiti ir įsiutę 7”, „Heraklis”), Carla Gugino („Naktis muziejuje”), Alexandra Daddario („Persis Džeksonas. Monstrų jūra”), Ioan Gruffudd („Fantastiškas ketvertas: sidabrinio banglentininko iškilimas”), Archie Panjabi, Hugo Johnstone-Burt (TV serialas „Be namų negerai”), Art Parkinson (TV serialas „Sostų karai”) and Oscar nominee Paul Giamatti („Pakilęs iš pelenų”, „Nepaprastas žmogus-voras 2”, „Pagirios Tailande”), Kylie Minogue.