N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Žvaigždžių karai: galia nubunda
Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)
Žanras: Veiksmo, nuotykių
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2015-12-18
Trukmė: 2h 15 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.



Giliau įkvėpkite – „Žvaigždžių karai“ sugrįžta!

Naujasis filmas galingai pradės trečiąją legendinių „Žvaigždžių karų“ trilogijos seriją. Laukiamiausiame ne tik šių metų, bet ir viso dešimtmečio filme, bus vaizduojami įvykiai nutikę po prieš 30 metų kino teatruose pasirodžiusio 1983-ųjų filmo „Žvaigždžių karai VI: Džedajaus sugrįžimas“. Nors filme žiūrovai sulauks ir jau pažįstamų „Žvaigždžių karų“ serijos veidų, net keturis pagrindinius filmo personažus įkūnys visai nauji aktoriai.

Filmo režisierius J.J.Abramsas („Tolyn į tamsą. Žvaigdžių kelias“, „Super 8“, „Neįmanoma misija“, „Dingę“) į naująją trilogiją pakvietė ryškiausias Holivudo žvaigždes – filme vaidina Harrisonas Fordas, Andy Serkis, Anthony Daniels, Kenny Bakeris, Peteris Mayhew, Carrie Fisher, Markas Hamillas ir kiti.

Kultiniais tapę „Žvaigždžių karai“, jau įrašyti į kino istoriją, kaip vienas sėkmingiausių kino projektų, sužadinusių mokslinės fantastikos populiarumą kino teatruose. Kartu su šiuo filmu, kurio pirmoji dalis pasirodė 1977 metais, užaugo ne viena karta, kuriems tokie personažai, kaip Lukas Skaivokeris, Hanas Solas ir Dartas Veideris sukelia ekstazę.

Režisierius: J.J. Abrams („Tolyn į tamsą. Žvaigdžių kelias“, „Super 8“, „Neįmanoma misija“, „Dingę“)

Vaidina: Harrison Ford, Andy Serkis, Anthony Daniels, Kenny Baker, Peter Mayhew, Carrie Fisher, Mark Hamill, Oscar Isaac, Max von Sydow, Adam Driver, Domhnall Gleeson, Gwendoline Christie, John Boyega, Daisy Ridley, Lupita Nyong'o, Crystal Clarke, Pip Anderson, Christina Chong, Miltos Yerolemou ir kt.