N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Pabrolių nuoma
Wedding Ringer (2014)
Žanras: Komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2015-01-16
Trukmė: 1h 40 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.



Dagas Harisas (aktorius Josh‘as Gad‘as, filme „Džobsas“ suvaidinęs Steve‘ą Wozniak‘ą) yra mielas, patikimas, teisingas, bet gana kerėpliškas ir nerangus vyrukas. Toks, kuris penktadienio vakarą paprastai sėdi namuose ir liūdnai galvoja apie tai, kodėl niekas jo nemyli. Tiesa, kalbant apie meilės reikalus, Dagas nėra nevykėlis - jis su savo mergina Gretčen (aktorė Kaley Cuoco-Sweeting, išgarsėjusi TV seriale „Didžiojo sprogimo teorija“) kaip tik rengiasi vestuvėms.

Artėjant didžiajai datai, išryškėja didysis Dago socialinio gyvenimo minusas - jis neturi draugų, kurie sutiktų būti pabroliais. Tiesą sakant, jis neturi net vieno vienintelio draugo, kuris galėtų būti jo vyriausiuoju pabroliu. Laimei, jis atranda Džimį Kalahaną (akt. Kevin‘as Hart‘as) – žmogų, kuris specializuojasi vyriausiojo pabrolio vaidmenyje vyrukams, kurie neturi tikrų draugų. Neturėdamas kitos išeities, Dagas nusisamdo Džimį, kad šis būtų jo vyriausiuoju pabroliu. Prasideda netikėtumų kupinos dvi savaitės ir jas vainikuojančios isteriškai juokingos vestuvės, kurių metu Dagas ir jo netikras geriausias draugas Džimis darys viską, kad jų paslaptis neiškiltų į viešumą.

Juoko ašaras spaudžianti komedija apie jaunikį ir jo išsinuomotą geriausią draugą Lietuvos kino teatruose pasirodys sausio 16-tą dieną.

Režisierius: Jeremy Garelick

Prodiuseris: William Packer, Adam Fields

Scenarijus: Jeremy Garelick, Jay Lavender

Vaidina: Kevin Hart, Josh Gad, Affion Crockett, Kaley Cuoco, Ken Howard