N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Septintasis sūnus
Seventh Son (2014)
Žanras: Nuotykių, fantastinis, šeimos
Sukurta: JAV, Didžioji Britanija, Kanada, Kinija
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2014-12-26
Trukmė: 1h 40 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.



Populiarios Joseph Delaney knygų serijos „Varstouno kronikos“ angl. („The Wardstone Chronicles“) motyvais sukurtas 3D filmas „Septintasis sūnus“ žiūrovą nukelia į XVIII amžių.

Prieš daugelį metų Meistras Gregoris (akt. Jeff Bridges) sustabdė galingą ir nuožmią juodąją magę Mamą Malkin (akt. Julianne Moore), tačiau pastaroji rado kelią į laisvę ir, siekdama atnaujinti karą tarp žmonijos ir antgamtinio pasaulio, dega keršto troškimu. Burdama savo armiją, piktadarė pasiryžusi po savo pykčio kiautu palaidoti nieko apie jos grįžimą nenutuokiančią žmoniją. Kaip paaiškėja, vieninteliu jai pasipriešinti galinčiu žmogumi, pasirodo, esąs Meistras Gregoris. Stojęs akistaton su Mama Malkin, vyras teturi mėnesį - iki ateinančios pilnaties kovai su siaubūne jis privalo paruošti savo mokinį Tomą (akt. Ben Barnes). Tad septinto sūnaus septintasis sūnus tampa vienintele žmonijos viltimi išsigelbėti...

Įspūdingi kostiumai ir specialieji efektai, „A“ klasės Holivudo žvaigždžių virtinė ir nepamirštamas nuotykis kine – jau gruodžio 26 dieną filme „Septintasis sūnus“.



Režisierius: Sergey Bodrov

Scenarijus Charles Leavitt, Steven Knight

Vaidina: Ben Barnes, Julianne Moore, Jeff Bridges, Kit Harington, Olivia Williams ir kt.