N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Kaip atsikratyti boso 2
Horrible Bosses 2 (2014)
Žanras: Komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2014-11-28
Trukmė: 1h 50 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.



Po to, kai prieš trejus metus Nikas (aktorius Jason'as Bateman'as), Deilas (akt. Charlie'is Day'us) ir Kurtas (akt. Jason'as Sudeikis) susitvarkė su jiems gyvenimą kaip reikiant gadinusiais viršininkais, reikalai nurimo.

Atsikandę darbo kitiems, trijulė bando pradėti savo verslą. Tačiau juos „išduria" klastingas investuotojas (kurį vaidina Q. Tarantino filmų išgarsintas vokiečių aktorius Christoph'as Waltz'as). Norėję tapti savo paties bosais, vaikinai nežada taip lengvai nuleisti rankų ir nesirengia leisti š.... sau ant galvų.

Patraukliausias planas atsiskaityti su sukčiumi trijulei pasirodo investuotojo suaugusio sūnaus (akt. Chris'as Pine'as) pagrobimas, vietoje išpirkos reikalaujant kontrolinio savo įmonės akcijų paketo.

Su nuoširdžiu entuziazmu pradėtas vykdyti planas, žinoma, nesiklosto taip, kaip sumanyta. Negana to, kad investuotojas absoliučiai neskuba pradėti verkti ir atiduoti įmonės, į vaikinų gyvenimus sugrįžta seksualinis grobuonis - daktarė Džiulija Haris (akt. Jennifer Aniston), situaciją supainiosianti dar labiau.

Režisierius: Sean Anders

Prodiuseris: John Cheng, John Morris

Scenarijus: Sean Anders, John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein, Michael Markowitz, John Morris

Muzika: Christopher Lennertz

Vaidina: Jennifer Aniston, Chris Pine, Christoph Waltz, Kevin Spacey, Jason Sudeikis, Jason Bateman, Charlie Day