N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Balsai
The Voices (2014)
Žanras: (none), trileris, juodojo humoro komedija
Sukurta: JAV, Vokietija
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2015-03-20
Trukmė: 1h 45 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.



Ant vieno peties sėdėjo angelas, ant kito velnias... Tai pasakų scenarijus, o štai juodojo humoro komedijoje „Balsai“ slaptieji patarėjai bus kur kas realistiškesni – katinas ir šuo.

Džeris (jį įkūniją aktorius Ryanas Reynoldsas, nusipelnęs pagyrų už tai, kad vis dažniau renkasi itin įdomius vaidmenis) – į pasaulį pro rožinius akinius žiūrintis vyrukas, dirbantis vietos fabrike. Jis nuolat linksmas ir gerai nusiteikęs, tačiau, deja, serga psichikos liga. Todėl Džeris geria vaistus, antraip taptų neprognozuojamu siaubūnu.

Ištikimiausi Džerio kompanionai – naminiai augintiniai – katinas ir šuo. Ligai paūmėjus jam pradeda vaidentis, kad katinas jam įnirtingai siūlo tapti serijiniu žudiku. Laimei, geraširdis katino oponentas šuo įtikinėja šeimininką, kad jis yra geras žmogus ir nevalia daryti blogo kitiems.

Ilgainiui Džeriui pabosta sąžiningai gerti vaistus, ir jį vis dažniau pradeda lankyti mintys, kad vis tik viskas yra visai kitaip nei jam atrodo – t.y. pasaulis iš tiesų yra šiurpi vieta, kur pavojai tyko už kiekvieno kampo ir visi pasiryžę padaryti jam galą.

Vieną dieną Džerio fabrike pasklinda baisi žinia – nužudytas bendradarbis... Kas tai padarė? Ar Džeris galiausiai pralaimėjo kovą su blogiu savyje?

Šiurpaus humoro ir kraują stingdančių situacijų kupinas filmas „Balsai“ – tikras tarptautinio projekto sėkmės įrodymas. Jungtinėse Amerikos Valstijose ir Vokietijoje kurto filmo režisierė yra Irane gimusi Marjane Satrapi, o ir aktorių komanda itin marga – kanadietis Ryanas Reynoldsas, britė Gemma Arterton, amerikietė Anna Kendrick, australė Jacki Weaver ir kiti.

Sėkmingai praūžus premjerai „Sundance“ kino festivalyje, komedija pagaliau atkeliauja ir į didžiuosius kino ekranus visame pasaulyje.

Režisierius: Marjane Satrapi („The Gang of Jotas“)

Vaidina: Ryan Reynolds, Gemma Arterton, Anna Kendrick, Jacki Weaver