N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Keršytojai: Altrono amžius
Avengers: Age Of Ultron (2015)
Žanras: Veiksmo, nuotykių, fantastinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2015-05-01
Trukmė: 2h 20 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.



Geležinis žmogus – Tonis Starkas (akt. Robertas Downey‘is Jaunesnysis) – milijardierius, filantropas, mergišius ir technologijų genijus, sukuria dar vieną šedevrą – intelektualų ir itin galingą robotą Altroną. Tonio tikslai buvo kilnūs, tačiau naujasis jo kūrinys manė kitaip – jis tampa pasaulį užvaldyti trokštančiu monstru.

Piktasis Altronas pasėja paniką visame pasaulyje. Jis toks rūstus ir stiprus, kad kelią jam užkirsti gali tik savo jėgas suvienyję drąsiausi žemės superherojai – Geležinis žmogus, Kapitonas Amerika, Toras, Juodoji našlė ir Sakalo akis. Bet, kad jiems būtų dar sudėtingiau – į veiksmą įsitraukia ir paslaptingi bei pavojingi naujokai Wanda Miximoff (akt. Elizabeth Olsen) ir Pietro Maximoff (akt. Aaronas Tayloras-Johnsonas). Visi kartu jie mėgins užgesinti Žemėje Altrono užkurtą pragarą.

Režisieriaus Josso Whedono (jis režisavo ir pirmąją „Keršytojų“ dalį) darbas sužavės – dar daugiau veiksmo, įspūdingų efektų ir įmantrių siužeto vingių.

Filme pagrindinius vaidmenis ir vėl įkūnys Robertas Downey‘is Jaunesnysis, Chrisas Hemsworthas, Chrisas Evansas, Scarlett Johansson, Markas Ruffalo ir Samuelis L. Jaksonas. Jų komandą papildys ir naujokai – Elizabeth Olsen, Aaronas Tayloras-Johnsonas, Andy‘is Serkis bei Jamesas Spaderis, kurio nepamatysime, tačiau girdėsime jo balsą blogiečio Altrono lūpose.

Režisierius: Joss Whedon („Keršytojai“, „Lėlių namai“)

Vaidina: Chris Evans, Samuel L. Jackson, Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Thomas Kretschmann, Jeremy Renner, Paul Bettany, Stellan Skarsgård, Scarlett Johansson, Idris Elba, Cobie Smulders, Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, James Spader, Elizabeth Olsen, Aaron Taylor-Johnson