N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
Šokis hip-hopo ritmu. Viskas arba nieko
Step Up: All In (2014)
Žanras: Drama, romantinis, muzikinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2014-08-08
Trukmė: 1h 50 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda



DĖMESIO! ŠIS FILMAS BUS RODOMAS IR 3D FORMATU. BŪKITE ATIDŪS RINKDAMIESI SEANSĄ.

Aštuoneri metai „Šokio hip hopo ritmu“ istorijos

Penktasis „Šokio hip hopo ritmu“ filmų serijos mūšis vyks Las Vegase

Šokį į didžiuosius ekranus sugrąžinęs „Šokis hip hopo ritmu“ vėl sugrįžta – jau penktąjį kartą!



Nuo pirmojo filmo „Šokis hip-hopo ritmu“ praėjo jau aštuoneri metai. 2006-aisiais sukurta juosta tapo tokia populiari, kad neretai buvo lyginama su legendiniu filmu „Purvini šokiai“, o tęsinys žiūrovus pasiekdavo tiksliai kas dvejus metus. Idiliškai, pirmojo filmo žvaigždės - Channing‘as Tatum‘as ir Jenna Dewan - įsimylėjo, po trejų metų susituokė, o prieš metus susilaukė ir pirmagimės. Taigi galima teigti, kad ši filmų serija gimė iš tikros meilės ir dabar gyvena savo gyvenimą.

Penktoji serijos juosta „Šokis hip hopo ritmu: viskas arba neiko“ nukels žiūrovą į pramogų ir nuodėmių miestą - Las Vegasą. Šokių trupės iš viso pasaulio suvažiuos čia, kad susigrumtų žūtbūtiniame mūšyje ir išsiaiškintų, kuri iš jų stipriausia. Jų laukia sunkus mūšis, kurio baigtis gali išpildyti arba sužlugdyti dalyvių svajones bei net nulemti karjerą.

Naujausiam serijos filmui pavyko surinkti didžiąją dalį žvaigždžių, pasirodžiusių ir ankstesnėse juostose. Į Las Vegasą suvažiuos iš antrosios dalies pažįstama Briana Evigan, Alyson Stoner (su Missy Elliot koncertavusi šokėja, pasirodžiusi juostoje „Šokis hip hopo ritmu 3D“), Ryan‘as Guzman‘as („Šokis hip hopo ritmu. Revoliucija“), trijuose ankstesniuose serijos filmuose „briedį“ vaidinęs Adam‘as G. Sevani‘s ir kiti puikiai pažįstami filmų serijos aktoriai.

Naujas, dar labiau kraują kaitinantis „Šokis hip-hopo ritmu: viskas arba nieko“ Lietuvos kino teatruose startuoja jau rugpjūčio 8 dieną.

Režisierius: Trish Sie

Prodiuseris: Chris Foss, Jennifer Gibgot, Adam Shankman

Scenarijus: Duane Adler, John Swetnam

Muzika: Jeff Cardoni

Vaidina: Alyson Stoner, Briana Evigan, Ryan Guzman, Izabella Miko, Adam G. Sevani