N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Ties riba į rytojų
Edge of Tomorrow (2014)
Žanras: Veiksmo, fantastinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2014-05-30
Trukmė: 1h 50 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.



Netolima ateitis. Žemę niokoja žiauri ateivių rasė. Žmonės bando priešintis, tačiau atrodo, kad visos pastangos perniek. Artėjant neišvengiamai baigčiai, žemiečių armijos vadai į kovos sūkurį siunčia vis naujus karius. Vienas iš jų – pulkininkas leitenantas Bilas Keidžas (aktorius Tom‘as Cruise‘as). Kaip ir kiti likimo broliai, kova jam tęsiasi neilgai: vos patekęs į mūšį, Bilas žūsta.

Tačiau nutinka keistas dalykas - Bilas atgimsta, ir vos atsipeikėjęs gauna įsakymą ruoštis išvykti į kovos lauką. Tai pačiai istorijai pasikartojus dar kelis kartus Bilas suvokia patekęs į laiko kilpą. Tačiau sulig kiekviena kova, sulig kiekviena mirtimi karys tobulėja ir sužino vis daugiau naujų dalykų, kurie dėliojasi į vieną didelį paveikslą. Kokį? Bilas to dar nesuvokia.

Paskutine jo dėlionės dalimi tampa specialiųjų pajėgų seržantė Rita Vrataski (akt. Emily Blunt). Pati patyrusi tokį pat fenomeną, vos sužinojusi apie Bilo laiko kilpą Rita nusprendžia padėti jam pasirengti lemtingam mūšiui, galų gale nulemsiančiam ne tik Bilo Keidžo, bet ir visos žmonijos likimą.

Režisierius: Doug Liman

Prodiuseris: Joby Harold, Hidemi Fukuhara

Scenarijus: Hiroshi Sakurazaka, Dante Harper

Muzika: Darren Rutter

Vaidina: Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton