N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Anoniminis tėtis
Delivery Man (2013)
Žanras: Komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2013-12-06
Trukmė: 1h 45 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.



Deividas Vozniakas (aktorius Vince'as Vaughn'as) yra paprastas, mielas, geraširdis keturiasdešimtmetis, savo gyvenime nieko pernelyg ypatingo nenuveikęs. Ar bent jau jis pats taip galvoja tomis akimirkomis, kuomet gailisi vėjais paleistų šansų.

Vieną dieną nusistovėjusį vyruko gyvenimą aukštyn kojom apverčia žinia iš vaisingumo klinikos. Pasirodo (Deividas šį faktą buvo visiškai užmiršęs), jo apsilankymas šioje įstaigoje prieš 20 metų nenuėjo veltui. Dėl klinikos darbuotojų klaidelės vyrukas tapo ne vieno, ne dviejų, o 533 (!) vaikų biologiniu tėvu. Ir dabar, sulaukę pilnametystės, beveik pusantro šimto jų per teismą siekia išsiaiškinti savo biologinio tėvo tapatybę.

Nors ieškinys pateiktas vaisingumo klinikai, tikroji dilema iškyla Deividui. Toliau likti anonimu ir gyventi ankstesnį gyvenimą? Ar prisipažinti, kad donoras kodiniu pavadinimu „Starbuck" iš tikrųjų yra nieko gyvenime nepasiekęs Deividas Vozniakas? Ir galbūt nuvilti savo „vaikus", besitikinčius, kad jų biologinis tėvas yra ypatingas žmogus. Lyg šios situacijos būtų negana, Deividui nerimą kelia ir jo mergina, svarstanti apie jo tinkamumą būti tėvu. Vyrukas atsiduria vienoje iš didžiųjų gyvenimo kryžkelių...

Komedija „Anonniminis tėtis" yra Holivudinė versija prieš pora metų nufilmuotos kanadiečių juostos „Starbuck", tapusios sėkmingiausiu 2011-aisiais Kvebeko provincijoje sukurtu filmu. Naująją versiją patikėta režisuoti tam pačiam žmogui, kuris sukūrė ir originalą - Ken'ui Scott'ui.

Režisierius: Ken Scott

Prodiuseris: André Rouleau

Scenarijaus autorius: Ken Scott

Vaidina: Vince Vaughn, Chris Pratt, Britt Robertson, Cobie Smulders, Jack Reynor, Bobby Moynihan, Erin Gerasimovich