N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
Žmogus iš plieno
Man Of Steel (2013)
Žanras: Veiksmo, nuotykių, fantastinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2013-06-28
Trukmė: 2h 23 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda

DĖMESIO! Filmas bus rodomas ir 3D formatu. Būkite atidūs, pasirinkdami seansą.

Užmirškite viską, ką iki šiol žinojote apie Supermeną. Filmų „300" ir „Stebėtojų lyga" režisierius Zackas Snyderis bei „Tamsos riterio" trilogijos ir „Pradžios" autorius Christopheris Nolanas, šios juostos scenarijaus bendraautorius ir prodiuseris, šį labiausiai pasaulyje atpažįstamą superherojų prikelia naujam gyvenimui. Panašiai kaip Betmenas tapo Tamsos riteriu, taip Supermenas tampa Žmogumi iš plieno.

Atsiųstas į Žemę iš mirštančios Kriptono planetos, ateivis vardu Kal-El gyvena žemišką gyvenimą žemiškoje Kanzaso šeimoje. Nežemiškomis galiomis disponuojantis Klarkas Kentas vieną dieną priverstas stoti akis į akį su savimi, kad surastų atsakymus į jį kankinančius klausimus.

Filmas kimšte prikimštas pirmo ryškumo Holivudo žvaigždžių: Russellas Crowe, Diane Lane, Kevinas Costneris, Laurence'as Fishburne'as, Amy Adams, o pagrindinis vaidmuo patikėtas filmuose „Nemirtingieji", „Žvaigždžių dulkės" bei TV seriale „Tiudorai" sužibėjusiam britui Henry'iui Cavillui.

Visiems puikiai žinoma istorija, tačiau kadangi prie scenarijaus ranką pridėjo puikus intrigos meistras Ch. Nolanas, būkite tikri - „Žmogus iš plieno" jus apstulbins.

Režisierius: Zack Snyder

Prodiuseris: Christopher Nolan

Scenarijus: David S. Goyer

Vaidina: Henry Cavill, Russell Crowe, Kevin Costner, Amy Adams, Diane Lane ir kt.