N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
Pabėgimas iš planetos Žemė
Escape From Planet Earth (2013)
Žanras: Komedija, animacija, nuotykių, šventinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2013-04-19
Trukmė: 1h 27 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda

Režisierius, animacinių filmų siužetų menininkas Calas Brunkeris pristato naujausią savo kūrinį „Pabėgimas iš planetos Žemė“. Bendradarbiaujant su puikiu scenarijaus autoriumi Tony Leechu ekrane atkurtas įsivaizduojamas ateivių gyvenimas.

Filmo veiksmas vyksta tolimoje planetoje Baba. Žavingas astronautas Narsusis – savo planetoje mylimas ir gerbiamas, kaip nacionalinis didvyris. Mėlynieji ateiviai žavisi stipriu, gražiu bei gyvenimiškai gudriu narsuoliu.

Narsiojo brolis – silpnas, neišvaizdus, bet protingas moksliukas Žydrūnas. Išgirdę pagalbos šauksmą broliai iškeliauja į gelbėjimo operaciją kitoje planetoje. Deja, jie abu ten pagrobiami ir atskiriami. Narsusis nori išgelbėti brolį, tačiau kuris kurį gelbės iš tiesų? O gal geriausi planai įgyvendinami tik sujungus protą ir jėgą?

Režisierius: Calas Brunkeris

Scenarijus: Tony Leechas, Cory Edwardsas

Lietuviškai dubliavo: Jurgis Damaševičius (Žydrūnas), Džiugas Siaurusaitis (Dokas), Simas Storpirštis (Kipas), Saulius Siparis (Generolas Šankeris), Saulė Degutytė (Kira), Algis Dainavičius (Narsusis), Edita Zizaitė (Lina).