N-18. Suaugusiems nuo 18 metų.
Ką išdarinėja vyrai
Chto tvorjat muzchini (2013)
Žanras: Komedija
Sukurta: Rusija
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2013-03-01
Trukmė: 1h 27 min
Cenzas: N-18. Suaugusiems nuo 18 metų.

Saulė, jūra, neprieinamos moterys ir 500.000 JAV dolerių laukia keturių filmo herojų ekstravagantiško milijonieriaus surengtose varžytuvėse, kurių tikslas nepaprastai intrguojantis – per penkias dienas suvilioti kiek įmanoma daugiau merginų. „Pagirių Las Vegase”, „Amerikietiško pyrago” ir „Draugiško sekso” įkvėpta komedija suaugusiems „KĄ IŠDARINĖJA VYRAI” kinuose nuo kovo 1 dienos.

Močiutė, oligarcho žmona, skaistuolė, feministė ir sektantė – suvilioti bet kurią merginą ir įsitempti ją į lovą dėl garbingojo prizo tarpusavyje besivaržantiems mergišiams yra vieni niekai! Siekdami į savo vyriškų pergalių sąrašą įrašyti dar, dar ir dar vieną naują vardą, kiekvienas jų mums iki galo atskleis savo firminį kabinimo stilių ir moteris iš proto varančių triukų arsenalą. Tačiau kai kiekvienam varžybų dalyviui pergalė bus jau visai šalia, nelauktai „sekso žaidynes" sudrums apsilankiusi... meilė.



Režisierius: Sarik Andreasyan

Scenarijus: Sarik Andreasyan , Pavel Voronin, Yaroslav Lukashevich, Tigran Bakumyan

Prodiuseriai: Georgiy Malkov („Meilė Niujorke”, „Meilė Niujorke 2: pratęsimas Bankoke”, „Vyras su garantija”, „Piramidė”), Sarik Andreasyan, Gevond Andreasyan

Vaidina: Tair Mamedov („Comedy Club”), Roman Yunusov („Comedy Club”, „Naša Raša”), Gavriil Gordeev („Comedy Club”), Konstantin Kryukov, Dmitry Nagiyev, Natalya Medvedeva, Rovshana Kurkova, Kristina Asmus (TV serialas „Rezidentai”, „Eglutės”).