N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
Monstrų viešbutis
Hotel Transylvania (2012)
Žanras: Komedija, animacija, nuotykių
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2012-10-19
Trukmė: 1h 30 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda

DĖMESIO! ŠĮ FILMĄ BUS GALIMA ŽIŪRĖTI 3D IR ĮPRASTU FORMATU

Sklando legenda, kad grafas Drakula žuvo nuo česnakų porcijos ir aukštyn iškelto kryžiaus, bet tai absoliuti netiesa.

Pats garsiausias kraujo siurbikas Drakula yra gyvas, sveikas ir nemirtingas. Jis investavo pinigus į specifinį turizmo ir poilsio verslą, kuris sėkmingai klesti, bet nepamiršta tėviškai pairūpinti mylimiausia vienturte dukrele.

Į penkiomis žvaigždutėmis įvertintą viešbučių kompleksą "Transilvanija" grafas sukviečia pačius garsiausius, baisiausius ir nuožmiausius monstrus. Prabangi puota dedikuojama 118-ąjį gimtadienį švenčiančiai ir amžinai jaunai Drakulos dukrelei vampyrei Mevis.

Gurmaniškus patiekalus garbingiems svečiams ruošia Noterdamo katedros kuprius ir neprilygstamas virtuvės šefas Kvasimodas. Prie vaišių stalo patogiai įsitaiso Frankenšteinas Frenkas su savo žmona Eunice, antykinio Egipto laikus menantis Mumijonas Miurėjus, Vilkolakis Veinas su mylimaja Vanda, Nematomas žmogus Grifinas ir kiti legendiniai baisos pabaisos.

Jie žino, kad eiliniai mirtingieji ir nerimstantys medžiotojai nesutrukdys olimpinės ramybės, nes "Transilvanijoje" turi teisę ilsėtis tik monstrai, kurie nesibaimina viešai demonstruoti savo išskirtinių galių.

Šventės planas užstringa viešbučio teritorijoje pastebėjus nekviestą svečią - žavingą, iškalbingą, mielą 21-erių vaikiną Džonataną. Grafas Drakula siaubingai bijo, kad stilingas gražuoliukas suvilios ir įsimylės Mevis, kuri per savo trumpą gyvenimą dar nesimatė su normaliais bernužėliais.

Bet rūpestingasis tėtušis pavėlavo. Užteko tik vieno žvilgsnio ir seksualioji vampyrė užsisvaigsta draugauti su paslaptinguoju Džonatanu.

Vankuverio studijoje nupieštas kino kompanijos "Sony Pictures" animacinis 3D nuotykių, romantikos ir humoro atrakcionas taikosi nustebinti ne tik "Ledynmečio" ir "Madagaskaro" publiką, bet didesnius žiūrovus, garbinančius "Megamaindą" ir "Bjaurusis aš". Kultinių kino siaubūnų atostogos ir "Saulėlydžio" vampyriados jausmai dar niekuomet nebuvo parodijuojami taip klasiškai, šmaikščiai ir originaliai.

Pirmieji viešbučio "Transilvanija" monstriškas SPA procedūras išbandys Toronto kino festivalio lankytojai, o likus dviems savaitėms iki Helovyno iškilmių durys prasivers ir Lietuvos žiūrovams.

Norite švęsti savo gimtadienį su monstrais, pabaisomis, šmėklomis, vampyrais ir vilkolakiais? Kreipkitės į grafo Drakulos viešbučių tinklą! Malonumas garantuotas! Be jokių česnakų!



Režisierius: Genndy Tartakovsky

Prodiuseris: Adam Sandler

Scenarijus: Robert Smigel

Muzika: Mark Mothersbaugh

Lietuviškai dubliavo: Vytautas Rašimas (Drakula), Agnė Katkaitė (Meivis), Julius Žalakevičius (Džonatanas), Algirdas Dainavičius (Frankenšteinas), Dalius Skamarakas (Mumija), Neringa Varnelytė (Vanda), Sergejus Ivanovas (Veinas), Aleksas Kazanavičius (Grifinas), Džiugas Siaurusaitis (susiraukšlėjus galva ir kiti personažai).