N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
Meilė yra viskas, ko reikia
All you need is love (2012)
Žanras: Komedija, romantinis
Sukurta: Danija, Švedija
Platintojas: Incognito Films
Kino teatruose nuo: 2012-10-05
Trukmė: 1h 56 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda

„Meilė yra viskas, ko reikia“ – romantiška komedija su amžinai charizmatišku Piercu Brosnanu ir žavingaja Trine Dyrholm, nuostabaus gyvenimo, meilės ir gurmanų šalyje Italijoje. Tai šilta, linksma ir gyvenimiška istorija apie tai, kad kai manai, kad viskas jau baigta, iš tiesų viskas tik prasideda.

Danų režisierė Sussane Brier sukūrusi kino sales sausakimšai rinkusias dramas „Geresniame pasaulyje“, „Tai, ką mes praradome“, „Po vestuvių“ ir susišlavusi kone visus įmanomus prestižiškiausius kino apdovanojimus: nuo „Oskaro“ iki „Auksinio gaublio“ bei įvairiausių kino festivalių, įskaitant „Sundane“, laurus, nusprendė nors sykį nebebūti tokia rimta ir pristatyti romantišką komediją. Su šiluma ir aistra ji suplakė meilės, absurdo, humoro, triukšmingų dialogų ir charakteringų personažų sklidiną kokteilį, kuriam neliks abejinga nei viena širdis.

Meilės istoriją ji patikėjo papasakoti buvusiam Džeimsui Bondui – Piercui Brosnanui, romantiškų personažų patirties jau įgijusiam tokiose juostose, kaip „Mamma mia!“, „Santuoka“, „Ir kaip ji viską spėja?“ bei kitose. Tryne Dyrholm irgi ne naujokė meilės reikaluose, o lietuvių žiūrovams puikiausiai atpažįstama iš filmo „Geresniame pasaulyje“.

Dvi labai skirtingos šeimos susitinka kerinčiai gražioje ir tradicijomis bei senove dvelkiančioje Italijos viloje, kuri stūkso pačiame citrinmedžių giraitės viduryje. Susitikimo tikslas – romantiškos vestuvės, kurių menkiausia detalė kruopščiai apgalvota ir suplanuota jau iš anksto.

Žinoma, niekas nevyksta pagal planą. Po karšta Italijos saule užverda aistringi kivirčai, tačiau galiausiai visus nesklandumus vis tiek įveikia meilė. Nes tai viskas, ko mums iš tiesų reikia.

„Meilė yra viskas, ko reikia“ – įkvėps viltį, visiems ieškantiems meilės ar tikintiems, kad ją jau rado.

Režisavo: Susanne Bier („Geresniame pasaulyje“, „Tai, ką mes praradome“, „Po vestuvių“)

Vaidina: Pierce Brosnan („Ir kaip ji viską suspėja?“ „Prisimink mane“), Kim Bodnia („Geresniame pasaulyje“, „Kandidatas“), Paprika Steen („Pavaduojanti mokytoja“, „Adomo obuoliai“), Trine Dyrholm („Geresniame pasaulyje“, „Linksmuolis Barnis ir jo disko kirminai“), Line Kruse („Šeima“, „Užtaisyta bomba“).