Įvairaus amžiaus žiūrovams
Monstrų universitetas
Monsters University (2013)
Žanras: Komedija, animacija, nuotykių
Sukurta: JAV
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2013-08-23
Trukmė: 1h 45 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

DĖMESIO! Filmas bus rodomas 3D ir įprastu formatu. Rinkdamiesi seansą būkite atidūs.

Filmas bus dubliuotas lietuviškai.

„Monstrų universitetas“ – kultinio animacinio filmo „Monstrų biuras“ priešistorė, papasakosianti žiūrovams apie Maiką (akt. Billy Crystal) ir Salį (akt. John Goodman) – labiausiai patyrusius ir labiausiai gąsdinančius Monstropolio gyventojus bei pačius geriausius draugus Žemėje. Tačiau taip buvo toli gražu ne visada... Pirmąkart susitikę pačiame baisiausiame Monstrų Universitete, kur mokėsi monstriško gyvenimo ir gąsdinimo subtilybių, Maikas ir Salis ne tik negalėjo pakęsti vienas kito, tačiau ir konkuravo tarpusavyje, krėsdami įvairaus plauko šunybes!

Kaip paaiškėja, ne viskas Monstropolyje rožėmis klota... Prestižiniame Monstrų universiteto fakultete besimokantis Maikas Vazovskis patiria aibę nemalonumų – jau pirmasis mokslo metų semestras naujokui baigiasi pašalinimu iš universiteto! Dekanui nebaisiu atrodančiam monstrui uždraudžiama laikyti egzaminą, tad vieninteliu būdu grįžti į išsvajotąją mokslo įstaigą pasirodo esąs bandymas laimėti kasmet universitete vykstančias Gąsdinimo varžybas.

Tačiau, kaip paaiškėja – bėda po vieną nevaikšto – Maiko komandą sudaro universiteto nevykėliai, o ir pats Maikas toli gražu neatrodo gąsdinančiu.... Tad kaip padaryti tai, kas iš pirmo žvilgsnio atrodo neįmanoma? Galbūt vienaakiui monstrui į pagalbą atskubės būsimas draugas Salis, o gal studijos ir teliks tik Maiko svajone?

„Monstrų universitetas“ jau rugpjūčio 23 dieną pristatys istoriją apie tai, kaip vienas kito nemėgę patys baisiausi monstrai Maikas ir Salis tapo neišskiriamais draugais, perėję gausybę išbandymų ir patyrę nuotykių, kurie laukia tik Monstrų Universitete!

Režisierius: Dan Scanlon

Lietuviškai įgarsino: Darius Auželis (Maikas Vazovskis), Irmantas Jankaitis (Salis), Eglė Tulevičiūtė (Dekanė Kietasprandė), Saulius Sipaitis (Profesorius Naitas), Giedrius Arbačiauskas (Džonis Vortingtonas), Sergejus Ivanovas (Randalas Bogsas), Irmantas Bacelis (Jetis), Robertas Aleksaitis (Rozas Levinas) ir kt.