N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Konanas Barbaras
Conan The Barbarian (2011)
Žanras: Veiksmo, fantastinis, nuotykių, 3D
Sukurta: JAV
Platintojas: Incognito Films
Kino teatruose nuo: 2011-08-19
Trukmė: 1h 40 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

DĖMESIO! Filmas bus rodomas ir 3D formatu. Rinkdamiesi seansą būkite atidūs.

Konanas Barbaras grįžta! Ir dar niekada legendinio kalniečio iš Kimerijos nuotykiai kino ekrane nebuvo tokie įspūdingi, kaip naujausiame filme „Konanas Barbaras 3D“.

Nuožmios kovos, galingi ginklai, narsūs kariai – ir visa tai 3D formatu! Įspūdingi vaizdai ir specialieji efektai iš nuostabos aiktelėti privers ne vieną, o nauja legendinio filmo adaptacija prie kino ekranų privilios ne tik visus pasiilgusius gero veiksmo, bet ir galybę pirmojo filmo gerbėjų nekantriai laukusių naujų Konano nuotykių.

1982 metais šį jau legenda tapusį kultinį herojų įkūnijęs Arnoldas Schwarzeneggeris po filmo akimirksniu tapo pasauline veiksmo filmų žvaigžde, galbūt toks likimas ir laukia ir naujojo Konano. Šįkart pagrindinio herojaus vaidmuo patikėtas Jasonui Mamoa, kadaise savo raumenis demonstravusiam ir „Gelbėtojų“ paplūdimyje.

Kilnus keltų karys barbaras Konanas, vedamas keršto už savo tėvo nužudymą, leidžiasi į naujus pavojingus nuotykius.

Konano tėvas – kalvis Koranas buvo negailestingai nužudytas žiauraus karvedžio Kalaro Zimo, todėl Barbaras išsiruošia į pasiaukojančias ir sunkias jo paieškas.

Bet tai dar ne viskas – niekšingasis Kalaras pagrobė ir įkalino paslaptingą gražuolę Tamarą, kurios kraujas magiško ritualo metu gali iššaukti paralelinio pasaulio pabaisą, su kurios pagalba niekingų tikslų turintis karvedys ketina užvaldyti pasaulį...

Režisierius: Marcus Nispel („Penktadienis, 13-oji“, „Vedlys“)

Vaidina:

Ron Perlman („Juodosios raganos metai“, „Ilgo plauko istorija“)

Rachel Nichols („Meskada“, „Žvaigždžių kelias“)

Rose McGowan („Mačetė“, „Grindhouse“)

Jason Momoa („Gelbėtojai“, „Šiaurės pakrantė“)

Stephen Lang („Įsikūnijimas“, „Vyrai, kurie spokso į ožkas“)