Polas
Paul (2011)
Žanras: Komedija, nuotykių
Sukurta: JAV, Didžioji Britanija
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2011-06-17
Trukmė: 1h 44 min
Cenzas: zzz_N/A

Komedijinio žanro atstovas Greg Mottola pristato energingą ir puikiu humoru persisunkusią juostą, pretenduojančią tapti viena iš įdomesnių metų komedijų.

Istorija pasakoja apie du draugus, Klaivą (vaidina akt. Nick Frost) ir Gremį (vaidina akt. Simon Pegg), kurie yra beprotiški komiksų apie ateivius gerbėjai. Britai taip mėgsta nežemiškus dalykus, kad net atvyko į JAV vykstantį ComicCon festivalį, kuriame susirenka viso pasaulio fantastikos mylėtojai. Tačiau Klaivas ir Gremis ne tokie kaip visi. Vyručiai nutaria savo kelionei suteikti aštraus prieskonio ir leidžiasi į kelionę po vietas, kuriose buvo nusileidę ateiviai. Štai čia ir prasideda draugų nuotykiai – jie sutinka mažą ir liesą beplaukę būtybę, vardu Polas (įgarsina akt. Seth Rogen). Jis rūko „žolę“, keikiasi, geria, mėgsta nešvankius juokelius ir jis yra ateivis! Lyg to būtų negana, jam reikia pagalbos, nes jį vejasi agentai, o vieninteliai jo kelyje pasitaikę žmonės – būtent Klaivas ir Gremis. Štai čia ir prasideda juokingas ir kupinas nuotykių pabėgimas nuo „vyrų juodais drabužiais“, sekančių Polo pėdomis.

Puikus scenarijus, iš koto verčiantis humoras, nuostabi aktorių komanda ir ateivis Polas, paneigiantis visus mitus apie savo nežemiškuosius giminaičius, laukia jūsų kine jau nuo birželio 17 dienos.

Rež.: Greg Mottola („Pramogų parkas“, „Kietakiaušiai“)

Vaidina: Simon Pegg, Nick Frost, Seth Rogen, Sigourney Weaver, Jason Bateman ir kt.