Sugundytas
Derailed (2005)
Žanras: Drama
Sukurta: The Weinstein Co.
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2006-01-20
Trukmė: 1h 47 min
Cenzas: zzz_N/A

Uždrausta aistra kartais gali turėti mirtinai pavojingų pasekmių...

Čarlzas (akt. C. Owenas) – paprastas didelės Čikagos reklamos firmos tarnautojas, vienas daugelio priemiesčių gyventojų, kurie kiekvieną rytą vyksta į darbą aštuntos valandos traukiniu. Darbe jam sekasi neblogai, šeimyniniame gyvenime didelių siurprizų taip pat nenusimato, nors santykiai su žmona atšalę, be to, kankina nerimas dėl sergančios dukros. Tačiau tą dieną, kai Čarlzas pavėluoja į traukinį ir susipažįsta su paslaptingąja Liusinda (akt. J. Aniston), visas jo gyvenimas apsiverčia aukštyn kojom. Moteris prisipažįsta taip pat turinti sutuoktinį ir vaikų, bet atsitiktinė pažintis netikėtai virsta aistringu romanu. Deja, netrukus ši aistra abiem taps tikru košmaru. Į meilužių viešbučio kambarį įsilaužia ginkluotas užpuolikas. Įsilaužėlis iki sąmonės netekimo sumuša Čarlzą ir bejėgio vyriškio akyse išprievartauja Liusindą. Tačiau tai – tik nelaimių ir siaubo pradžia.

Bijodami, kad artimieji nesužinotų apie jų slaptą romaną, herojai nusprendžia nepranešti apie įvykį policijai. Tačiau netrukus Čarlzas sulaukia telefono skambučio – nusikaltėlis grasina viską papasakoti jo žmonai ir reikalauja pinigų. Nuo šios akimirkos ramus vyriškio gyvenimas tampa nesibaigiančia bauginimų, šantažo, prievartos ir nusikaltimų virtine. Čarlzui belieka dvi išeitys: pradėti vogti iš savo firmos arba pačiam susidoroti su pavojingais nusikaltėliais.

Rež. Mikaelis Hafstromas

Vaidina: Clive’as Owenas („Bornas: sunaikinta tapatybė“, „Karalius Artūras“, „Arčiau“, „Nuodėmių miestas“), Jennifer Aniston (TV serialas „Draugai“, „Ir čia priėjo Poli“, „Briusas visagalis“), Vincentas Casselis („Dobermanas“, „Elžbieta“, „Žana D’Ark“, „Purpurinės upės“, „Vilko brolija“, „Maiko Bluberio nuotykiai“, „Slaptieji agentai“, „Oušeno dvyliktukas“), Melissa George („Malholando kelias“, TV serialas „Slaptoji agentė“)