Be abejo, turbūt
Definitely, Maybe (2008)
Žanras: Romantinė komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2008-03-28
Trukmė: 1h 52 min
Cenzas: zzz_N/A

Ar meilėje įmanoma antroji galimybė? Be abejo! Turbūt...

Vilas Heisas (jį vaidina Ryanas Reynoldsas) - į ketvirtąją dešimtį įkopęs Manheteno gyventojas, įpusėjęs savo skyrybų procesą. Dešimtmetė Vilo dukra Maja (sužibėjusi "Mažojoje mis" Abigail Breslin) netikėtai pradeda gana įkyrokai klausinėti tėčio apie tai, kaip jie susipažino su mama, kaip įsimylėjo ir apskritai - kokia buvo jų istorija.

Vilas ima pasakoti. Pradžia - 1992-ieji, kuomet jaunas ir ambicingas politiko karjerą pradedantis vaikinas persikelia į Niujorką iš Viskonsino valstijos, kad papildytų prezidento rinkimų komandą. Vaikino asmeniniame gyvenime tuo metu atsiranda trys labai skirtingos moterys. Vilas pakeičia jų vardus, kad Maja pati galėtų pabandyti atspėti, kuri iš jų yra jos mama.

Pasakojant šią istoriją ir tėvas, ir dukra suranda joje kažką naujo ir ypatingo. Maja supranta, kad meilė nėra toks paprastas jausmas, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio, o Vilui dukra padeda suprasti, kad meilei niekuomet nėra per vėlu, ir nesvarbu, kokia situacija - laiminga pabaiga vis dar įmanoma.