Vis tiek nebūsiu tavo
I could never be your women (2007)
Žanras: Romantinė komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: AcmeFilm
Kino teatruose nuo: 2007-12-07
Trukmė: 1h 37 min
Cenzas: zzz_N/A

Rouzė (akt. Michelle Pfeiffer) – išsiskyrusi motina. Jos su nevykėlis vyras (akt. Jon Lovitz) niekaip nenorėjo suaugti, tad dabar ji gyvena su dukterimi Ize (akt. Saoirse Ronan). O dukrelė, deja, auga per greitai...

Nelengvas vienišos motinos gyvenimas, o ypač tada, kai dukra sulaukia pirmosios paaugliškos meilės. Rouzė negali patikėti, jog mažoji Izė jau vaikšto į pasimatymus. Ji pirmą kartą pajunta, kaip tiksi jos laikrodis ir ima pastebėti raukšleles. Nors tai, atrodo jaudina tik ją – jos buvęs vyras visai nejaučia laiko tėkmės ir jam plikė ne brandaus amžiaus požymis, o keista liga, kai plaukai auga ne į išorę, o vidun. Ir dar jam atrodo, kad Rouzė nevaikšto į pasimatymus, nes niekaip negali pamiršti jo. Jis visai nemano, kad keturiasdešimt vienerių – oi, atleiskit – trisdešimt septynerių metų amžiaus moteriai sunku užmegzti romaną.

Tačiau vieną gražią dieną įsikiša Motulė Gamta (akt. Tracey Ullman) ir Rouzė sutinka žavų jaunuolį – taip, taip, jaunuolį – Adamą. Jam trisdešimt keleri, bet jei ne spaudai, tai – dvidešimt devyneri. Rouzę tai išmuša iš vėžių – į sūnus jis jai, aišku, netinka, bet... į meilužius taip pat nelabai. Bet, atrodo, ir šį kartą dėl to jaudinasi tik Rouzė. Adamo tai nė kiek negąsdina, Izė mano, jog nesubrendę vyrai yra mamos skonio. Na, o buvęs Rouzės vyras džiaugiasi, kad ir jis turės apie ką pakalbėti su Adamu – jie abu tokie jauni.

Rouzei belieka sau prisipažinti, jog ji įsimylėjo, o visu kitu tegul pasirūpina Motulė Gamta. Tik Motulė Gamta - kaip daugelis paprastų mirtingųjų šiais neramiais laikais – švelniai tariant, truputį trenkta. Ir ji kišasi ne tik į Rouzės meilės reikalus. Motulė Gamta pagloboja ir Rouzės dukrą. Tik, kiek iš to naudos?..

Komedija „Niekada nebūsiu tavo“ – tai nuotaikingos devyniasdešimt septynios minutės komiškų situacijų, meilės kančių ir sąžinės priekaištų.

Režisierius: Amy Heckerling

Scenarijaus autorius: Amy Heckerling

Prodiuseriai: Cerise Hallam

Vaidina: Michelle Pfiffer; Paul Rudd