Partneriai mirti
War (Rogue) (2007)
Žanras: Veiksmo trileris
Sukurta: Lions Gate Films
Platintojas: AcmeFilm
Kino teatruose nuo: 2007-09-07
Trukmė: 1h 31 min
Cenzas: zzz_N/A

Režisierius: Phillip G. Atwell

Scenarijaus autorius: Lee Anthony Smith, Gregory J. Bradley

Vaidina: Jason Statham, Jet Li, Devon Aoki, John Lone, Steph Song, Nadine Velazquez, Kane Kosugi,

Stiprusis britas Jasonas Stathamas meta iššūkį nenugalimajam Rytų kovos menų meistrui Jetui Li!

Kerštaujantis FTB agentas prieš atsiskyrėlį samdomą žudiką!

Popmuzikos klipų režisierius Phillipas Atwellas debiutuoja kine su nesustabdomu ir stilingu veiksmo trileriu, kuriame persipina įvairūs kautynių metodai ir stiliai.

Nežinomo samdomo žudiko iššauta kulkų serija pakerta FTB agentą Tomą Louną ir jo šeimą. Tragiškai žuvusio sąžiningo pareigūno partnerį Džeką Krofordą apsėda keršto demonas. Jis trokšta bet kokia kaina surasti šaltakraujiško sušaudymo vykdytoją ir užsakovus.

Džekas (akt. Jasonas Stathamas) ištyrinėja paliktus pėdsakus, surinka smulkiausius įkalčius ir išklauso naudingą liudininkų informaciją, todėl gan lengvai atsiduria liūdnai pagarsėjusio ir nepagaunamo žudiko pravarde Niekšas (akt. Jetas Li) kelyje. Jis ryžtasi aukoti savo gyvenimą, kad tik surastų dėl nežinomų priežasčių atsiskyrusį nuo visuomenės profesionalą, tačiau greitai pats įklimpsta į išdavysčių, melo ir kaltės pelkę.

Negailestingasis Niekšas puikiai suvokia, kad yra ieškomas, todėl nenori ilgai slėptis šešėlyje ir gyventi nuolatinėje baimėje. Jis drąsiai imasi atsakomųjų veiksmų ir išprovokuoja bekompromisinį karą tarp dviejų nuolat nesutariančių Azijos nusikaltėlių grupuočių. Triados mafijos bosas Čangas (akt. Terry Chenas) surenka savo aršiuosius ir automatais apsikarsčiusius smogikus, kurie stoja į nuožmią kovą su kardais ginkluotais Jakudzos profesionalais, kuriems vadovauja tatuiruotėmis išsimarginęs valdovas Širo (akt. Ryo Ishibashi).

Kruvinas, žiaurus ir nenuspėjamas mūšis prasideda.

Kai jo sukūryje Džekas ir Niekšas pagaliau susitinka ir suremia kumščius, tai pradeda aiškėti kraupūs ir netikėti judviejų praeities faktai.