Rezerviniai farai
Other Guys, The (2010)
Žanras: Komedija, veiksmo
Sukurta: JAV
Platintojas: AcmeFilm
Kino teatruose nuo: 2010-10-01
Trukmė: 2h 00 min
Cenzas: zzz_N/A

Niujorko miestą nuo nusikaltėlių saugo ir gina du superfarai, o kiti policininkai tūno jų šešėlyje, tačiau kiekvienas faras gyvenime turi nors vieną progą pasižymėti. Taip nutinka ir dviems nevykėliams „ofiso žiurkėms“, kai jie imasi iš pirmo žvilgsnio rodos nepavojingos užduoties...

Niujorko policijos departamento detektyvai Kristoferis Densonas (akt. Dwayne Johnson) ir P. K. Haismitas (akt. Samuel L. Jackson) – patys kiečiausi ir mylimiausi Niujorko policininkai. Jie tarsi mažus vaikus už pakarpos purto visus nusikaltėlius, šluodami savo kelyje viską ir netgi gadindami Niujorko miesto nuosavybę, tačiau niujorkiečiai - o ypač moteriškosios lyties – juos tiesiog dievina. Jie nesitatuiruoja – kiti vyrai darosi jų tatuiruotes.

Tame pačiame skyriuje dirba ir detektyvai Alenas Gemblas (akt. Will Ferrell) ir Teris Hoicas (akt. Mark Wahlberg). Tikriausiai esate matę juos Densono ar Haismito nuotraukų antrame plane – jie paprastai būna kvailomis išraiškomis. Jie – visiška tokių policininkų kaip Densonas ir Haismitas priešingybė. Jie – liurbiai. Jie – rezerviniai farai. Tačiau kiekvieno faro gyvenime išaušta diena, kai jis gali nuveikti žygdarbį. Netrukus tokios dienos sulaukia ir Gemblas su Hoicu. Jie imasi iš pirmo žvilgsnio visiškai neišskirtinės ir nepavojingos bylos, su kuria prasidėti nenori nė vienas kitas faras. Tačiau greitai paaiškėja, jog tai gali būti didžiausias nusikaltimas Niujorko istorijoje. Tai Gemblo ir Hoico šansas, tik ar jie sugebės juo pasinaudoti?..

„Rezerviniai farai“ – nuotaikinga veiksmo filmų apie kietus policininkus parodija, kurioje išvysite tiek komedijinio žanro žvaigždes, tiek veiksmo filmų žvaigždes.

Režisierius: Adam McKay

Aktoriai: Samuel L. Jackson, Dwayne Johnson, Mark Wahlberg, Will Ferrell, Michael Keaton, Lindsay Sloane, Ray Stevenson, Eva Mendes, Paris Hilton