N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Greiti ir įsiutę 10 | 3D
Fast & Furious 10 | 3D (2023)
Žanras: Veiksmo, nuotykių, kriminalinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Dukine Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2023-05-19
Trukmė: 2h 21 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Šiais metais važiuok arba mirk.

Dešimtasis „Greitų ir įsiutusių“ sagos filmas pradeda paskutinį vienos populiariausių ir jau trečią dešimtmetį skaičiuojančios kino franšizės skyrių.

Vykdydamas daugybę pavojingų misijų, Dominikas Toretas (akt. Vin Diesel) kartu su šeima „aplenkė“ kiekvieną savo kelyje pasitaikiusį priešą.

Sukūręs gražų gyvenimą, kupiną meilės, ir šeimą, Domas netrukus susidurs su mirtinu pavojumi, nes – iš praeities šešėlių kyla nauja grėsmė, kurią kursto kraujo kerštas, žadantis sugriauti ir sunaikinti viską – ir visus – ką Domas myli.

2011-ųjų metų filme „Greiti ir įsiutę 5“ Domas ir jo įgulą sunaikino Brazilijos narkotikų baroną Hernaną Reyes bei jo imperiją. Tik jie nežinojo, kad Reyes sūnus Dantė (akt. Jason Momoa) buvo viso šio įvykio liudininkas ir pastaruosius 12 metų praleido kurdamas planą, kaip priversti Domą sumokėti maksimalią kainą.

Dantės spąstai išdraskys Domo šeimą po gabalėlį: nuo Los Andželo greitkelių iki Romos katakombų, nuo Brazilijos džiunglių iki Londono spūsčių, nuo Portugalijos paplūdimių iki Antarktidos ledynų.. Tačiau viskas dar labiau pasikeis, kai Domas sužinos, kad jo paties sūnus, mažasis B (akt. Leo Abelo Perry) yra pagrindinis keršto taikinys.

Tai kelio pabaigos pradžia. Metas lenktynėms, kad kraujo liejimas būtų sustabdytas.

Lenktyniaukim!

Režisieriaus Louis Leterrier filme „Greiti ir įsiutę 10“ sugrįžta ilgamečiai franšizės aktoriai Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris „Ludacris“ Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Jason Statham, John Cena bei Scott Eastwood, kartu su „Oskaro“ laureatėmis Helen Mirren bei Charlize Theron. Prie franšizės naujai prisijungia tokios kino žvaigždės, kaip „Oskaro“ laureatė Brie Larson, Alan Richtson, Daniela Melchior ir legendinė kino aktorė Rita Moreno.

Ši filmo versija bus rodoma 3D formatu, anglų kalba ir su lietuviškais subtitrais.

Režisavo: Louis Leterrier („Transporteris“, „Nerealusis Halkas“, „Apgaulės meistrai“)

Vaidina: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Jason Momoa, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, John Cena, Jason Statham, Sung Kang, Alan Ritchson, Daniela Melchior, Scott Eastwood, Helen Mirren, Charlize Theron, Brie Larson, Rita Moreno