N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Kraujas
Blood (2023)
Žanras: Siaubo
Sukurta: JAV
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2023-02-10
Trukmė: 1h 48 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Nuo vasario 10 dienos kino teatruose siaubo filmas “Kraujas” - puikus kąsnelis, visiems, kurie laukia kažko šiurpaus, įsimintino ir… kraują stingdančio. Pagrindinį vaidmenį filme atlieka Holivudo aktorė Michelle Monaghan.

Po skaudžių skyrybų slaugytoja Džesė (akt. Michelle Monaghan), kartu su dukra Tailer (akt. Skylar Morgan Jones) ir mažamečiu sūnumi Ovenu (akt. Finlay Wojtak-Hissong) persikelia į nuošalią ir seną užmiesčio sodybą. Ramiai prasidėjęs naujas gyvenimo etapas netrukus virsta siaubinga tragedija. Netoliese esančioje pelkėje paslaptingai dingsta geriausias Oveno draugas - šuo Pipenas. Po kelių dienų grįžęs namo kruvinas Pipenas visiškai neprimena mielo šeimos draugo – agresyvus ir piktas, jis užpuola Oveną.

Atsidūręs reanimacijoje dėl smarkiai pažeistų gyvybinių funkcijų, Ovenas kasdien kovoja už savo gyvybę, nors tyrimai ir nerodo nieko blogo, berniuko būklė prastėja. Džesė priversta stebėti, kaip jos judrusis sūnus nyksta akyse. Gydytojai įtaria, kad vaikas įkandus šuniui kažkuo užkrėstas. Tačiau ligoninėje atsitiktinai išgėręs visą kraujo maišelį, skirtą kraujo perpylimui – Ovenas ima sparčiai sveikti, bet jo elgesys tampa mirtinai pavojingu. Netrukus Džesė supranta, kad jos sūnus turi itin keistą potraukį. Vienintelis vaistas galintis palaikyti jo gyvybę - šviežias žmogaus kraujas. Nuolatinės kraujo paieškos – virsta desperatiška Džesės kova už nepasotinamo sūnaus gyvenimą. Vis stiprėjant Oveno kraujo troškuliui Džesę apima baimė ir neviltis... Paklaikusi mama pasiryžusi viskam, kad tik išgelbėtų savo vaiką...

Pajusite tikrą šilto kraujo skonį kraupiame siaubo filme „Kraujas“ kino teatruose nuo vasario 10 dienos.

Amžiaus cenzas: N-16

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

REŽISIERIUS: Brad Anderson

AKTORIAI: Michelle Monaghan („Geriausia, ką turiu“, „Išeities kodas“), Skeet Ulrich („Klyksmas“), Finlay Wojtak-Hissong („Žemė“), Skylar Morgan Jones („Vampyro dienoraščiai“) ir kt.