N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Rojaus miestas
Paradise City (2022)
Žanras: Veiksmo, trileris
Sukurta: JAV
Platintojas: Best Film, UAB
Režisierius: Chuck Russell
Kino teatruose nuo: 2022-12-09
Trukmė: 1h 32 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Praėjus beveik 30 metų nuo „Bulvarinio skaitalo“, dvi Holivudo legendos – vėl kartu: Bruce‘as Willisas ir Johnas Travolta sugrįžta veiksmo kupiname kriminaliniame trileryje „Rojaus miestas“. Ši juosta taip yra viena paskutinių progų didžiajame ekrane išvysti B. Willisą: aktorius, jam diagnozavus afaziją, paskelbė, kad artimiausiu metu baigs karjerą.

Ianas Svonas (B. Willisas) yra už atlygį nusikaltėlius gaudantis premijų medžiotojas. Paskutinė jo operacija Havajuose, Maui saloje, susiklosto tragiškai: vyras pašaunamas sugauto nusikaltėlio bendrininkų ir, pasak gandų, žūsta. Jo sūnus Rajanas (akt. Blake‘as Jenneris) kartu su savo buvusiu partneriu Robiu (Stephenas Dorffas) ir vietine detektyve Savana (Praya Lundberg) nutaria išsiaiškinti visas šio įvykio aplinkybes ir atvyksta į Maui salą.

Netrukus paaiškėja, kad paskutinė Iano operacija toli gražu nebuvo eilinis paprasto nusikaltėlio sugavimas ir pristatymas teisėsaugai: už viso to slypi didžiulė kriminalinė struktūra, vadovaujama žiauraus ir negailestingo boso vardu Baklis (Johnas Travolta). Baklis garsėja tuo, kad itin žiauriai susidoroja su bet kuo, pastojusiu kelią jam ir jo planams. Tačiau kuomet Rajanui ir jo komandai iškyla mirtinas pavojus, jie sulaukia netikėtos pagalbos ir stoja į žūtbūtinę priešpriešą su negailestingu nusikaltėliu, užvaldžiusiu šį pasakiško grožio rojaus kampelį.

Veiksmo kupinas detektyvinis trileris „Rojaus miestas“ Lietuvoje pradedamas rodyti gruodžio 9 dieną.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Chuck Russell

Vaidina: Bruce Willis, John Travolta, Stephen Dorff, Amber Abara, Blake Jenner, Kate Katzman ir kt.